Ζίνκερναγκελ: Μία αξιόπιστη, τίμια, σοβαρή λύση επιθετικά για τον Ολυμπιακό

Ζίνκερναγκελ: Μία αξιόπιστη, τίμια, σοβαρή λύση επιθετικά για τον Ολυμπιακό

Ζίνκερναγκελ: Μία αξιόπιστη, τίμια, σοβαρή λύση επιθετικά για τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο Gazzetta τη σημαντική μεταγραφή του Ζίνκερναγκελ στον Ολυμπιακό.

Απ΄ όσα είδα κι απ΄ όσα έμαθα, που δεν ήταν και δύσκολο λόγω Φόρεστ, αυτός ο Ζίνκερναγκελ μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά πολύτιμη μεταγραφή (μεταγραφή είναι, όχι δανεισμός) για τον Ολυμπιακό.

Αξιόπιστος επιθετικογενής παίκτης, με δυνατότητα και να δημιουργεί και να σκοράρει…με πολύ καλό σουτ από τα 20-25 μέτρα…με έξυπνες πάσες συγκλίνοντας από τα πλάγια προς τον άξονα…με προσωπικές ενέργειες από τις οποίες μπορεί να προκύψει ουσία: γκολ και ασίστ…με καλό πόδι το δεξί, αλλά να κάνει δουλειά και με το αριστερό…με καλές εκτελέσεις σε κόρνερ και φάουλ…με σέντρες φαρμακερές…με πολύ καλή διάθεση για συνεργασίες…με βοήθειες και πίσω…

Οκ, μπορεί η ποιότητα του γενικά να μην είναι άνω του 8, αλλά ο παίκτης αυτός κάνει πραγματικά καλή δουλειά μέσα στο παιχνίδι. Είναι τίμιος σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να παίξει και στα άκρα της επίθεσης (δεξιά και αριστερά), που θεωρητικά είναι η καλύτερη του θέση, αλλά και σε ρόλο δημιουργικού κεντρικού μέσου, πλέι μέικερ. Στη Φόρεστ, με την οποία έπαιξε φέτος σε 50 παιχνίδια, με εφτά γκολ και 10 ασίστ, έπαιζε στο 3-5-2 του Στιβ Κούπερ κυρίως σαν δεκάρι που όμως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έβγαινε πολύ στα πλάγια, κυρίως αριστερά, με το σύστημα να γίνεται 3-4-3, αφού έβγαινε από δεξιά ο δεύτερος φορ, ο Τζόνσον.

Στη Γουότφορντ πέρυσι κι εκεί έπαιξε απολύτως βασικός-έφτασε στο Λονδίνο από τη Νορβηγία το Γενάρη του 2021 και αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια (έχασε τέσσερα όλα κι όλα), με ένα γκολ και πέντε ασίστ στο ενεργητικό του, βοηθώντας την κι αυτήν να ανέβει από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως ακριβώς έκανε και φέτος με τη Φόρεστ. Λίγους μήνες πριν, το Δεκέμβριο του 2020 είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Νορβηγία με την Μπόντο Γκλιμτ, στην οποία είχε 19 γκολ και 24 ασίστ σε 28 αγωνιστικές!!!

Δηλαδή, ο Ζίνκερναγκελ μέσα σε δύο χρόνια, από τον Ιούνιο του 2020 που ξεκίνησε η σεζόν τότε στη Νορβηγία, μέχρι και σήμερα έχει στο παλμαρέ του ένα πρωτάθλημα Νορβηγίας και δύο ανόδους στην Πρέμιερ Λιγκ και δη συνήθως με πολύ καλά στατιστικά: 99 παιχνίδια, με 27 γκολ και 39 ασίστ…

Δεν βλέπω το λόγο να μην πιάσει αυτή η μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Λίγο να προσαρμοστεί και η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι θα ρολάρει στην ομάδα.

Άσχετο: Ο Κάργας λοιπόν υπογράφει στον ΠΑΟΚ. Και θυμήθηκα τώρα εγώ τι χαμός είχε γίνει στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη, τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο τέλος του αγώνα Ολυμπιακού-ΠΑΣ (το 3-2 με το γκολ στο 97΄’), με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Κάργα, παίκτη που παρεμπιπτόντως είχε υπογράψει στο παρελθόν στον Ολυμπιακό, χωρίς ποτέ να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.