Στον Ολυμπιακό ο Ζίνκερναγκελ

Στον Ολυμπιακό ο Ζίνκερναγκελ

Στον Ολυμπιακό ο Ζίνκερναγκελ

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, o Φίλιπ Ζίνκερναγκελ θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με την Γουότφορντ. Αμεσα στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια στην Αυστρία για την προετοιμασία.

To όνομά του έπαιζε δυνατά όλες τις προηγούμενες. Ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ ηταν εκ των εκλεκτών του Πέδρο Μαρτίνς για να καλύψει μία θέση στα εξτρέμ του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τα είχαν βρει σε όλα με τον 28χρονο Δανό, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Νότιγχαμ Φόρεστ ως δανεικός από την Γουότφορντ.

Τι απέμενε; Το deal του Ολυμπιακού με την Γουότφορντ. Αυτό σύμφωνα με πληρφορίες του Gazzetta από την Αγγλία «έκλεισε» τις τελευταίες ώρες και ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ έρχεται στην Ελλάδα, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να ενσωματωθεί άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία στην Αυστρία.

Ο Δανός αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Ζίνκερναγκελ, το πολυεργαλείο

Και γιατί ξεχώρισε ο Ζίνκερναγκελ στον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού; Γιατί πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που πέρσι στη Νότιγχαμ είχε παίξει σε πέντε (!) διαφορετικές θέσεις. Τις περισσότερες ως 10αρι (25 ματς), αριστερό εξτρέμ (9 ματς), δεξί εξτρέμ (6 ματς), δεύτερος επιθετικός (3 ματς) μέχρι και σέντερ φορ (4 ματς).

Σε αυτά τα 50 ματς, ο Δανός είχε 7 γκολ και 10 ασίστ!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα