Αρης: Εκλεισε ο Πάπε Σέικ Ντιόπ!

Αρης: Εκλεισε ο Πάπε Σέικ Ντιόπ!

Newsroom
Αρης: Εκλεισε ο Πάπε Σέικ Ντιόπ!

bet365

Ο Αρης έκλεισε την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή, μιας και ο Πάπε Σέικ Ντιόπ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να μπει στις προπονήσεις.

Το φλερτ του Άρη με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ χρονολογείται από τον περασμένο Γενάρη καθώς τότε ήταν η πρώτη φορά που οι «κίτρινοι» αποπειράθηκαν να τον αποκτήσουν αλλά συνάντησαν τη σθεναρή αντίσταση του ποδοσφαιριστή! Όπως αποδείχθηκε (σχεδόν) έξι μήνες αργότερα, η άρνηση του Σενεγαλέζου μέσου δεν είχε να κάνει με τον Άρη, όσο με τη διατήρηση των δικαιωμάτων του από τη Λιόν. Αυτή ήταν η προϋπόθεση δανεισμού του Πάπε Σέικ στον Άρη. Θα έπρεπε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα και στη συνέχεια να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Άρη.

Όπως αποδείχθηκε φυσικά ότι στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε έως και σήμερα, οι Θεσσαλονικείς δεν διέκοψαν επαφή με τον ποδοσφαιριστή, ίσα-ίσα που δούλεψαν αρκετά την προοπτική συνεργασίας και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τα διαφορετικά δεδομένα μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του παίκτη με τη Λιόν. Κι έτσι ο Ντιόπ βρέθηκε για τουλάχιστον 2-3 ημέρες στην Αθήνα όπου μέσα από τις συζητήσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη κατέληξε σε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Αυτό υπεγράφη και πλέον ο 25χρονος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και φυσικά να μπει στο πλάνο των προπονήσεων.

Ο Άρης είναι η 3η ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο Πάπε Σέικ ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Θέλτα, εκεί άρχισε να φτιάχνει το όνομά του για να έρθει η αγοράς των δικαιωμάτων του από τη Λιόν έναντι 10.000.000 ευρώ. Στη γαλλική ομάδα ουσιαστικά αγωνίστηκε μόλις μια σεζόν καθώς ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Θέλτα και Ντιζόν κι έτσι αυτή η συνεργασία δεν εξελίχθηκε έτσι όπως περίμεναν οι δύο πλευρές.

Ο Άρης του δίνει τη δυνατότητα επανεκκίνησης της καριέρας του και ουσιαστικά εκεί στηρίχθηκαν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Ντιόπ ξέρει ότι θα έχει βασικό ρόλο, αυτό τον οδήγησε στην απόφαση αποδοχής της πρότασης που ακούμπησε ο Άρης στο τραπέζι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα