AEK: «Κοιτάζει» Γένσον και Βιτάο

AEK: «Κοιτάζει» Γένσον και Βιτάο

Newsroom
AEK: «Κοιτάζει» Γένσον και Βιτάο

bet365

Άμυνα και μεσαία γραμμή θέλει να στελεχώσει η ΑΕΚ και γι' αυτό ρίχνει ματιές στους Γένσον και Βιτάο από τις Κάντιθ και Σαχτάρ.

Ο Γένσον που αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ισπανική ομάδα στην οποία βρίσκεται, αφού δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται στα τέλη του μήνα.

Πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή με την εθνική ομάδα της Δανίας και γι' αυτό στην ΑΕΚ γνωρίζουν πόσο δύσκολη μπορεί ν' αποδειχθεί η συγκεκριμένη περίπτωση λόγω και των προτάσεων που θα έχει ο παίκτης, ειδικά από τη στιγμή που θα κυκλοφορεί ελεύθερος.

Όσον αφορά στον Βιτάο, αυτός λόγω και των κανονισμών της FIFA για τους ποδοσφαιριστές σε Ρωσία και Ουκρανία, έχει αποχωρήσει από την Σαχτάρ και τυπικά ανήκει στην Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε μέχρι και το τέλος του Ιούνη.

Αυτό τον κανονισμό που επιτρέπει την αναστολή του συμβολαίου με τον σύλλογο που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, ενδεχομένως θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ για τον 22χρονο αμυντικό, προκειμένου να τον πάρει στην Ελλάδα, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει ανάψει το πράσινο φως μετά από παρακολούθηση.

Πλάνιτς για στόπερ

Για το κέντρο της άμυνας, τώρα, η πρώτη περίπτωση που απασχολεί την ΑΕΚ ακούει στο όνομα Μπόγκνταν Πλάνιτς. Ο Σέρβος αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται στα ραντάρ της Ενωσης από πέρσι μιας και είχε επιλεχθεί από τον Πανγιώτη Κονέ, πριν επιλεγεί τελικά ο Βράνιες, ανήκει στη Μακάμπι Χάιφα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα