Αλίγιαγκιτς: «Πρωτάθλημα και πρόκριση στο Champions League» (vid)

Αλίγιαγκιτς: «Πρωτάθλημα και πρόκριση στο Champions League» (vid)

Newsroom
 Αλίγιαγκιτς: «Πρωτάθλημα και πρόκριση στο Champions League» (vid)

bet365

Ο νεαρός φορ έδωσε το «στίγμα» του μέσω των όσων είπε ως παίκτης του Ολυμπιακού, αμέσως μετά την ανακοίνωσή του.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από σήμερα (21/6) ο Ντένις Αλίγιαγκιτς και ο νεαρός Βόσνιος επιθετικός έδωσε το «στίγμα» του μέσω των όσων είπε στο επίσημο κανάλι της ομάδας. «Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Στο παρελθόν έχουν περάσει πολλοί μεγάλοι παίκτες, όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Γιάγια Τουρέ, ο Ριβάλντο, τώρα ο Βαλμπουενά και ο Βατσλίκ, τον οποίο γνωρίζω από την Τσεχία και ανυπομονώ να τον δω. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει 47 τίτλους και ελπίζω ότι φέτος θα κατακτήσουμε το 48ο. Στόχος μου είναι να σκοράρω γκολ και να δείξω στον κόσμο και στον προπονητή ό,τι καλύτερο μπορώ», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε. «Ελπίζω να κερδίσουμε τον τίτλο και να προκριθούμε στο Champions League. Νιώθω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο όνειρο για όλους μας στον σύλλογο και ελπίζω να το καταφέρουμε. Θέλω να πω ότι ήδη έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια της ομάδας στο youtube. Μπορώ να πω ότι πρόκειται για τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα, ίσως και στην Ευρώπη. Ελπίζω να παλέψουν για μένα όπως και εγώ θα παλέψω γι’ αυτούς στο γήπεδο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα