Άρης: Στο «Κλ. Βικελίδης» και ο δεύτερος αγώνας με την Γκόμελ

Άρης: Στο «Κλ. Βικελίδης» και ο δεύτερος αγώνας με την Γκόμελ

Newsroom
Άρης: Στο «Κλ. Βικελίδης» και ο δεύτερος αγώνας με την Γκόμελ

bet365

Στο «Κλ. Βικελίδης» θα πραγματοποιηθούν και οι δύο αγώνες του Άρη με την Γκόμελ αλλά αυτός της 28ης του Ιούλη θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Μόνο το επίσημο έγγραφο απομένει για να κλειδώσει η έδρα, η μέρα και η ώρα διεξαγωγής του δεύτερου αγώνα του Άρη με την Γκόμελ για τον β' προκριματικό γύρο του Conference League όπου τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ομάδα της Λευκορωσίας.

Σήμερα (21/6) οι «κίτρινοι» ενημερώθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή ότι είναι θετική στο σενάριο διεξαγωγής και του δεύτερου αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο πλαίσιο των κυρώσεων που έχει επιβάλλει η UEFA στις ομάδες της Λευκορωσίας λόγω του πολέμου.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 21 του ίδιου μήνα στο «Κλ. Βικελίδης» παρουσία φιλάθλων καθώς γηπεδούχους θα είναι ο Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα