Ολυμπιακός: 21 χρόνια Summer Camps!

Ολυμπιακός: 21 χρόνια Summer Camps!

Newsroom
Ολυμπιακός: 21 χρόνια Summer Camps!

bet365

Το 21ο Summer Camp, διοργανώνει ο Ολυμπιακός στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Η εκδήλωση θεσμός της ακαδημίας του Ολυμπιακού εδώ και δύο δεκαετίες, είναι τα Summer Camps! Μία εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται από τους «ερυθρόλευκους» από το 2000!

Μόνο ένα καλοκαίρι δεν άνοιξε ο Ολυμπιακός τις πύλες του αθλητικού κέντρου στο Ρέντη, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, το καλοκαίρι του 2020. Φέτος όμως για ένα ακόμη καλοκαίρι τα «ερυθρόλευκα» Summer Camps είναι εδώ, για να υποδεχτούν εκατοντάδες παιδιά σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς σε όλη τη χώρα, αλλά και το εξωτερικό, οι σχολές του δικτύου διοργανώνουν το δικό τους Camp.

Όπως όμως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το κεντρικό σημείο των Summer Camps, είναι στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη τις ημερομηνίες 27.06.2022-01.07.2022.

Άλλωστε το Summer Camp ξεκίνησε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και εκεί ήταν το καθιερωμένο ραντεβού όλων των μικρών ποδοσφαιριστών κάθε καλοκαίρι και συγκεκριμένα εδώ και 21 καλοκαίρια!

Όλα αυτά τα χρόνια στο Summer Camp του Ολυμπιακού λαμβάνουν μέρος παιδιά απ’ όλο τον κόσμο, με αρκετές από τις ιστορίες αυτές να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και δείχνουν τη δίψα που υπάρχει παγκοσμίως για το «ερυθρόλευκο» Summer Camp στο Ρέντη.

Χρήσιμες πληροφορίες για το Summer Camp στο Ρέντη

Ημερομηνίες: 27/06-01/07

Διεύθυνση: Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, Είσοδος από Αγ. Άννης 98, 18233

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2130104791

Email: [email protected]

Ημερήσιο πρόγραμμα

08.30 – 08.45 Αφίξεις αθλητών

09.00 – 14.15 Αθλητικές δραστηριότητες

14.30 – 14.45 Αναχώρηση


Οδικώς από τη Στοκχόλμη!

Πέρσι το καλοκαίρι, 2021, ο Νίκος Αθανασίου έφυγε με το γιο του, Άγγελο, από τη Στοκχόλμη για να ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα και να λάβει μέρος στο Summer Camp του Ολυμπιακού στο Ρέντη!

Ο 14χρονος τότε Άγγελος, θέλησε να λάβει μέρος στο «ερυθρόλευκο» camp διότι επιθυμία του παππού του ο οποίος ταλαιπωρούταν από τον κορονοϊό, ήταν να τον δει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έτσι και έγινε! Ταξίδεψε μέχρι το Ρέντη και συμμετείχε στο Summer Camp της ακαδημίας.

Summer Camp απ’ όλες τις γωνιές της γης

Το καλοκαίρι του 2019 στο Summer Camp στο Ρέντη είχαν λάβει μέρος παραπάνω από 200 παιδιά και πολλά απ’ αυτά προέρχονταν από κάθε γωνιά της γης!

Παιδιά από Αμερική, Καναδά, Σερβία, Ουκρανία, Γερμανία, Κονγκό, Αίγυπτο και Αυστραλία, ενώ από την Ελλάδα πέρα από την Αττική ήταν και από Μονεμβασιά, Σκύδρα, Σέριφο, Βέροια, Σάμο, Μύκονο, Λαμία, Βόνιτσα, Ρέθυμνο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο, Σπάρτη, Αριδαία, Έδεσσα, Λάρισα και Βόλο.


Παιδιά απ’ όλο τον κόσμο, με κοινό σημείο τα ερυθρόλευκα

Το 2016 στο Ρέντη είχαν δώσει το «παρών» παιδιά από 11 διαφορετικά σημεία του κόσμου, πέρα από περιοχές όλης της Ελλάδας!

Ανάμεσα στα εκατοντάδες παιδιά του Summer Camp στο Ρέντη ήταν παιδιά τα οποία ταξίδεψαν από Ουάσινγκτον, Φιλαδέλφια, Λος Άντζελες, Σικάγο, Γιοχάνεσμπουργκ, Βουδαπέστη, Νιγηρία, Νορβηγία, Βουλγαρία, Ντουμπάι και Τασμανία!

Όπως επίσης είχε ταξιδέψει από το Σικάγο και ο Χρήστος Κοσμάς από τη σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο των ΗΠΑ και είχε βοηθήσει ως εθελοντής στη διοργάνωση της εκδήλωσης του Camp.

Άνθρωποι από διαφορετικές χώρες, οι οποίοι μπορεί να μιλούσαν διαφορετικές γλώσσες αλλά η ερυθρόλευκη φανέλα ήταν αυτή η οποία τους ένωσε!

Από την Αμερική μέχρι το Κονγκό!

Χαρακτηριστικό του Summer Camp του 2015, ήταν το γεγονός πως είχαν λάβει μέρος παιδιά από Αμερική, Ευρώπη, Αφρική!

Στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη είχαν δώσει το «παρών» δέκα παιδιά από το Σικάγο των ΗΠΑ, δύο από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, ένα παιδί από τη Βοστώνη των ΗΠΑ, ένα παιδί από την Αρμενία, δυο παιδιά από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και ένα από το Κονγκό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα