Στην Αθήνα για τον Ατρόμητο ο Αντρέας Κουέν

Στην Αθήνα για τον Ατρόμητο ο Αντρέας Κουέν

Μάκης Σταθάτος
Στην Αθήνα για τον Ατρόμητο ο Αντρέας Κουέν

bet365

Το πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα» του καλοκαιριού για τον Ατρόμητο θα είναι ο Αντρέας Κουέν.

Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ατρόμητο βρίσκεται ο Αυστριακός μέσος Αντρέας Κουέν, ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή των Περιστεριωτών. Εφόσον ολοκληρωθούν επιτυχώς οι εξετάσεις του 27χρονου μέσου θα δρομολογηθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής.

Ο Αυστριακός μέσος έχει πολύ καλό όνομα στη χώρα του με θητεία σε Στουρμ Γκρατς, Ραπιντ Βιέννης, Ματεσμπουργκ, Βάκερ. Μάλιστα, την τελευταία τριετία μέτρα 10 γκολ, 25 ασίστ σε 120 συμμετοχές. Ο διεθνής μέσος αγωνίζεται στις θέσεις «8», «10», ενώ μπορεί να παίξει και ως πλάγιος μεσοεπιθετικός. Είναι ικανός στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και ανασταλτικά, όπως απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ο Ατρόμητος έδωσε μεγάλη μάχη για την απόκτηση του, αφού και το κασέ του ήταν αρκετά υψηλό για τα δεδομένα των Περιστεριωτών, κάτι όμως το οποίο ο Γιώργος Σπανός φρόντισε να το καλύψει, ενώ ο Αυστριακός είχε τρεις προτάσεις στα χέρια του από την πατρίδα του. Όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Αγγελόπουλος θα ολοκληρώσει το deal με τον χαφ που ήταν πρώτος στην λίστα επιλογών του Κρις Κόλμαν για τη θέση του κεντρικού μέσου.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα