Κλάτενμπεργκ: Θα του γίνει πρόταση παραμονής με μειωμένες αποδοχές

Δημήτρης Τομαράς
Κλάτενμπεργκ: Θα του γίνει πρόταση παραμονής με μειωμένες αποδοχές

bet365

Η διοίκηση της ΕΠΟ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα κάνει πρόταση ανανέωσης στον Κλάτενμπεργκ αλλά με περίπου μισές αποδοχές απ' όσες έπαιρνε.

Ο Τάκης Μπαλτάκος ως πρόεδρος της ΕΠΟ έδωσε το στίγμα της Ομοσπονδίας σε σχέση με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Μπαλτάκος επισήμανε σχετικά στην ενημέρωσή του προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ: «Το συμβόλαιο του κ. Κλάτενμπεργκ λήγει στις 30/7. Σύμφωνα με το άρθρο 53 του Καταστατικού της Ε.Π.Ο. για την ανανέωση του συμβολαίου του απαιτείται θετική εισήγηση του Προέδρου της Ε.Π.Ο. προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η εισήγηση αυτή, θετική ή αρνητική, θα γνωστοποιηθεί μέχρι τις 15/7.

Εν των μεταξύ, η Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με τη FIFA και τη UEFA, θα εξετάσει και άλλα ονόματα αλλοδαπών αρχιδιαιτητών και υπεύθυνων VAR, με κύριο κριτήριο προτίμησης τους την ενασχόληση με την παραγωγική διαδικασία, ούτως ώστε, σε εύθετο χρόνο να επανέλθει η διαιτησία - ερασιτεχνική ή επαγγελματική-στους Έλληνες διαιτητές. Τα ονόματα των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, θα ανακοινωθούν μέχρι τις 20/7».

Οι πληροφορίες που υπάρχουν για τον Άγγλο αρχιδιαιτητή είναι πως η ΕΠΟ αναμένεται να του κάνει πρόταση παραμονής αλλά με περίπου τις μισές αποδοχές από αυτές που παίρνει τώρα (που δεν θα ξεπερνούν τις 250.000 ευρώ). Μάλιστα το πλάνο αυτό για μειωμένες απολαβές και σχετική κρούση υπήρχε πριν εκλεγεί ο Μπαλτάκος ως πρόεδρος. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έχει μία κρούση από την Αίγυπτο, ωστόσο δεν προκύπτει να είναι κάτι τόσο... σούπερ για εκείνον. Ο Κλάτενμπεργκ εάν επέλεγε να μην συνεχίσει στην Ελλάδα ιδανικά θα ήθελε να βρεθεί στο MLS, χωρίς όμως να έχει στα χέρια του πρόταση από εκεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα