ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας στην OPAP Arena

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας στην OPAP Arena

Newsroom
ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας στην OPAP Arena

bet365

Η ώρα που περίμεναν οι φίλοι της ΑΕΚ έφτασε με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 στην OPAP Arena.

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 στην OPAP Arena ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (20/6) η ΠΑΕ ΑΕΚ, με μότο «Όλοι στο Ναό, η Δική μας Αλησμόνητη Στιγμή».

Όπως έκανε γνωστό η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, από τις 29 Ιουνίου ως τις 19 Ιουλίου δικαίωμα αγοράς θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας στη Γ' και στη Β' Εθνική (δηλαδή σεζόν 2013-14 και 2014-15, υποχρεωτικά και τις δύο χρονιές) και οι φίλαθλοι που ήταν κάτοχοι διαρκείας τα τελευταία τρία χρόνια στο ΟΑΚΑ (δηλαδή σεζόν 2018-19, 2019-20 και 2021-22 καθώς τη σεζόν 2020-21 δεν βγήκαν διαρκείας λόγω covid).

Από τις 22 Ιουλίου ως την 1η Αυγούστου δικαίωμα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας, δηλαδή τη σεζόν 2021-22, ενώ από τις 3 Αυγούστου μέχρι τις 19 Αυγούστου η αγορά των διαρκείας θα ανοίξει για όλους τους φιλάθλους.

Οι τιμές ξεκινούν από 300 ευρώ στο ένα πέταλο των οργανωμένων και 400 ευρώ στο άλλο, ενώ το πιο ακριβό φτάνει τις 7.000 ευρώ. Επίσης υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας για κατηγορίες παιδιών και εφήβων.

Επίσης αυτό που αξίζει να σημειωθεί σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας είναι ότι δεν υπάρχει ανώτατο όριο στις πωλήσεις. Δηλαδή με λίγα λόγια όλες οι θέσεις είναι διαθέσιμες.

Εισιτήρια διαρκείας

Τα διαρκείας της ΑΕΚ

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στην OPAP Arena:

Η αναμονή τόσων ετών τελείωσε.

Η δική μας αλησμόνητη στιγμή έφτασε!

Η στιγμή να ζήσουμε το όνειρο της επιστροφής στο Σπίτι μας.

Να ξαναβρεθούμε στα ίδια μέρη.

Εκεί όπου άρχισαν όλα: Στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ΑΕΚ βρίσκει και πάλι, έπειτα από 19 χρόνια ξεριζωμού, το σημείο αναφοράς της.

Η ομάδα μας μπαίνει στη νέα της εποχή.

ΟΛΟΙ στο ΝΑΟ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία των ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ και ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Η ιστορία μας γράφεται και πάλι στη φυσική μας έδρα και στο υπερσύγχρονο γήπεδό μας, την OPAP Arena!

Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές, αλλά και τους όρους χρήσης των εισιτηρίων διαρκείας 2022-23 μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Την αίτηση αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να την κατεβάσετε και να την συμπληρώσετε από ΕΔΩ

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, τηρώντας τη δέσμευσή της, δίνει προτεραιότητα στην επιλογή και την αγορά εισιτηρίου διαρκείας στους φίλους της ομάδας μας που έμειναν κοντά της στα δύσκολα, αγοράζοντας κάρτες διαρκείας στις σεζόν της Γ’ και της Β’ Εθνικής, καθώς επίσης και σε όσους την ακολουθούν πιστά, όντας κάτοχοι διαρκείας σταθερά τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα τις σεζόν 2018-19, 2019-20 και 2021-22.

Σε δεύτερο χρόνο, δικαίωμα αγοράς διαρκείας θα δοθεί στους κατόχους καρτών την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε (2021-22), ενώ στη συνέχεια θα «ανοίξει» η διαδικασία πώλησης διαρκείας για όλους τους φιλάθλους.

Περίοδοι αγορών

Φίλαθλοι Γ’ και Β’ Εθνικής - Φίλαθλοι τελευταίας «3ετίας»

Από την Τετάρτη 29 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας οι παρακάτω δύο κατηγορίες:

• Κάτοχοι διαρκείας στη Γ’ και στη Β’ Εθνική (2013-14 και 2014-15) - ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ

ή/και

• Φίλαθλοι 3ετίας (τα τελευταία 3 έτη στο ΟΑΚΑ – εξαίρεση η χρονιά 2020-21 που λόγω covid ήταν κλειστοί όλοι οι αθλητικοί χώροι), δηλαδή όσοι είχαν αγοράσει τις χρονιές 2018-19, 2019-20 και 2021-22 – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΧΡΟΝΙΕΣ

Προσοχή: την Τετάρτη 6 Ιουλίου και το Σάββατο 16 Ιουλίου το Τμήμα Εισιτηρίων και Διαρκείας θα παραμείνει κλειστό λόγω των συναυλιών (SCORPIONS και IRON MAIDEN αντίστοιχα).

ΚΛΕΙΣΤΑ την Τετάρτη 20 Ιουλίου και την Πέμπτη 21 Ιουλίου για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αγορών των προηγούμενων κατηγοριών.

Φίλαθλοι περσινής χρονιάς (2021-22)

Από την Παρασκευή 22 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου θα έχουν το δικαίωμα αγοράς οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας (2021-22).

ΚΛΕΙΣΤΑ την Τρίτη 2 Αυγούστου για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αγορών της προηγούμενης κατηγορίας.

Ελεύθερη αγορά

Από την Τετάρτη 3 Αυγούστου έως την Παρασκευή 19 Αυγούστου, θα συνεχιστεί η αγορά όλων των διαθέσιμων-ελεύθερων θέσεων προς οποιοδήποτε φίλαθλο της ομάδας μας.

ΚΛΕΙΣΤΑ το Σάββατο 13 Αυγούστου και τη Δευτέρα 15 Αυγούστου.

Σε κάθε περίπτωση, οι φίλαθλοι έχουν το δικαίωμα αγοράς ενός και μόνο εισιτηρίου διαρκείας. Εάν στους ελέγχους που θα δίνουν διαπιστωθεί οποιαδήποτε διπλο-εγγραφή και αγορά, θα ακυρωθούν αυτόματα τα διαρκείας.

Επιβεβαίωση προτεραιότητας

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέσω διαδικτύου, προκειμένου να αποφύγουν πιθανή αναμονή στο φυσικό σημείο πώλησης ή στο τηλεφωνικό κέντρο, θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία «επιβεβαίωσης προτεραιότητας», προκειμένου να πιστοποιηθεί ότι ανήκουν σε μια από τις δύο κατηγορίες για τις οποίες θα ανοίξει αρχικά η πώληση (κάτοχοι διαρκείας Β’ και Γ’ Εθνικής ή της τελευταίας «τριετίας»).

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην φόρμα που θα βρει ΕΔΩ και αν το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας επιβεβαιώσει πως ανήκει σε μια από τις δύο κατηγορίες, θα λάβει απάντηση στο e-mail που θα δηλώσει, με τον κωδικό που θα του επιτρέψει μόλις ανοίξει το σύστημα πώλησης να προχωρήσει στην αγορά του διαρκείας του. Η διαδικασία επιβεβαίωσης προτεραιότητας θα αρχίσει από την Τρίτη 21 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί αυστηρά το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 14.00.

Προσοχή: Οι φίλαθλοι που σκοπεύουν να αγοράσουν το διαρκείας τους από το φυσικό σημείο πώλησης ή τηλεφωνικά, δεν έχουν λόγο να ακολουθήσουν τη διαδικασία «επιβεβαίωσης προτεραιότητας».

Τρόποι εξυπηρέτησης

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους με τρεις τρόπους:
* Με φυσική παρουσία στο Τμήμα εισιτηρίων διαρκείας (αίθουσα Κασιμάτη – είσοδος από κεντρική Πύλη A του σταδίου ΟΑΚΑ), Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

* Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο (www.aekfc.gr)

* Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 2118886068, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00 και Σάββατο 10:00-13:30.

Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022-23 είναι οι εξής:

Με μετρητά για αγορές στο τμήμα Εισιτηρίων και Διαρκείας, για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2.

Κάρτες* (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες), ως εξής:

ΑΕΚ F.C. MasterCard
για τις θύρες των επισήμων (VVIP, EXECYTIVE & VIP) έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 11 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

για τις υπόλοιπες θύρες έως 8 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 7 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

Όλες οι υπόλοιπες κάρτες (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) για τις θύρες των επισήμων (VVIP, EXECYTIVE & VIP), έως 10 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 9 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

για τις υπόλοιπες θύρες έως 6 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 5 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

Κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Τράπεζα Πειραιώς. Η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο γίνεται μόνο μέσω επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο του τμήματος Εισιτηρίων και Διαρκείας στο 2118886068. Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

*σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας

Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν φυσικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη μάνα ΑΕΚ με τα χρήματα να καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Την Κάρτα Φίλου μπορείτε να την προμηθεύεστε και από το χώρο αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Προνόμια κατόχων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας. Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια – προσφορές των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, πατήστε ΕΔΩ.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα