Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Άβιλα, ολοκληρώνεται η μεταγραφή (vid)

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Άβιλα, ολοκληρώνεται η μεταγραφή (vid)

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Άβιλα, ολοκληρώνεται η μεταγραφή (vid)

bet365

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Γκορντόν Άβιλα, με τη μεταγραφή του να είναι στην τελική ευθεία και τον Ολυμπιακό να κλείνει γρήγορα τις «τρύπες» του στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός τελειώνει με τις υποθέσεις στο δεξί άκρο άμυνας νωρίς νωρίς. Μετά τον Βρσάλικο, ο Άβιλα είναι στην Αθήνα και η μεταγραφή του είναι στην τελική ευθεία για να ντυθεί κι αυτός στα ερυθρόλευκα.

Φυσικά θα είναι πίσω από τον διεθνή Κροάτη μπακ με την τριάδα στο δεξί άκρο της άμυνας να συμπληρώνεται από τον Ανδρούτσο. Προφανώς εφόσον κλείσουν και τυπικά οι Βρσάλικο και Άβιλα Γκορντόν θα αποτελέσουν τα δύο δεξιά μπακ της επόμενης σεζόν (βασικός ο ένας και back up ο άλλος).

Ποιος είναι ο Άβιλα Γκορντόν

Είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και έχει συμβόλαιο με τη Χάντερσφιλντ έως το 2023.

Την περίοδο που μας πέρασε είχε 17 αγώνες με 2 ασίστ. Με ύψος 1.76 μέτρων είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Ισπανίας. Οι πληροφορίες που υπήρχαν από την Κυριακή για τον Άβιλα ήταν πως ο Ολυμπιακός είχε δρομολογήσει και τη δική του προσθήκη για να τον φέρει άμεσα στην Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα