ΠΑΟΚ: «Πρώτη» χωρίς Κοτάρσκι, πάει κατευθείαν στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ: «Πρώτη» χωρίς Κοτάρσκι, πάει κατευθείαν στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ: «Πρώτη» χωρίς Κοτάρσκι, πάει κατευθείαν στην Ολλανδία

bet365

Σημερινά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη ενόψει της αυριανής πρώτης, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, αναφορικά με τα επόμενα βήματα της μεταγραφής του Κροάτη τερματοφύλακα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της συμφωνίας με την Γκόριτσα για την απόκτηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι, αλλά ακόμα κι αν πέσουν σήμερα οι υπογραφές, ο Κροάτης τερματοφύλακας δεν πρόκειται να δώσει το «παρών» στην προγραμματισμένη για αύριο (21/6) το απόγευμα «πρώτη» του «Δικεφάλου».

«Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Γκόριτσα, αλλά φαίνεται ότι θα μπορούσε να αποχωρήσει από τον σύλλογο τη Δευτέρα. Ο Κοτάρσκι θα πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα και μετά να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ», αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα στην Κροατία. Χωρίς, φυσικά, να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το πλάνο των «ασπρόμαυρων», εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, προβλέπει την ενσωμάτωση του 22χρονου τερματοφύλακα στην Ολλανδία, όπου θα βρίσκεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την ερχόμενη Δευτέρα (27/6) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Κοτάρσκι είχε υποχρεώσεις μέχρι τις 8 Ιουνίου με την εθνική ελπίδων της Κροατίας και έχει εξασφαλίσει επιπλέον άδεια, αυτός είναι και ο λόγος της απουσίας του από τις προπονήσεις της Γκόριτσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα