Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Βρσάλικο (vid)

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Βρσάλικο (vid)

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Βρσάλικο (vid)

bet365

Ο διεθνής Κροάτης μπακ είναι πλέον ιδιαίτερα κοντά στο να κλείσει deal με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έφυγε από την Αθήνα αλλά οι ενδείξεις οδηγούν προς τη συμφωνία.

Ο Σίμε Βρσάλικο βρέθηκε στην Αθήνα για να κάνει επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης που ήταν μαζί με την οικογένειά του, τσέκαρε ακόμα και σπίτια για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του.

Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε η υπόθεση του Βρσάλικο είναι σε καλό δρόμο (με τον παίκτη πάντως να έχει φύγει από την Αθήνα). Φαίνεται πως ο παίκτης πλησιάζει στο να κλείσει στον Ολυμπιακό με ένα συμβόλαιο 2 ετών, σε μία περίπτωση βέβαια που θα είναι πολυδάπανη παρότι μένει ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης διότι το συμβόλαιό του είναι υψηλό. Οι εξελίξεις μπορεί να προκύψουν ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο (σε επίπεδο υπογραφών). Μάλιστα σε αυτή τη φάση όλα δείχνουν πως από τις μεταγραφές που συζητά ο Ολυμπιακός αυτή είναι πιο κοντά.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ Βρσάλικο (που μπορεί να παίξει και έξω δεξιά στο κέντρο), στην ποδοσφαιρική πορεία του, έχει αγωνιστεί 100 φορές με την Ατλέτικο Μαδρίτης (3 γκολ / 10 ασίστ), 96 με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (96 ματς / 1 γκολ / 14 ασίστ), Σασουόλο (59 ματς / 8 ασίστ), Τζένοα (23 ματς / 2 ασίστ), Ίντερ (13 ματς / 2 ασίστ). Στην περασμένη σεζόν μέτρησε 29 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ. Με την Εθνική Κροατίας έχει αγωνιστεί σε 52 ματς και έχει μοιράσει 8 ασίστ, εκ των οποίων η μία ήταν στον ημιτελικό του Μουντιάλ του 2018 με την Αγγλία βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στον τελικό. Εκεί ηττήθηκε από τη Γαλλία, με τον ίδιο να είναι βασικός σε όλη την εξαιρετική πορεία της χώρας του.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα