ΑΕΚ: Σενάριο για Μπενλαμρί

ΑΕΚ: Σενάριο για Μπενλαμρί

Newsroom
ΑΕΚ: Σενάριο για Μπενλαμρί

bet365

Τον διεθνή σέντερ μπακ της Κατάρ SC, Τζαμέλ Μπενλαμρί συνδέουν με την ΑΕΚ δημοσιεύματα από την Αλγερία.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Τζαμέλ Μπενλαμρί. Ο 32χρονος Αλγερινός στόπερ που αγωνίζεται στο Κατάρ με την Κατάρ SC, ενδιαφέρει την Ένωση σύμφωνα με δημοσίευμα Μέσου της πατρίδας του, καθώς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Πρόκειται για 30 φορές διεθνή με την εθνική Αλγερίας, ο οποίος πέρασε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στην Αλγερία, μέχρι να μετακομίσει στην Αλ-Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας το 2016. Εκεί έμεινε για μια τετραετία πριν κάνει το βήμα στην Ευρώπη για λογαριασμό της Λυών, με την οποία κατέγραψε έξι συμμετοχές στη Ligue 1 τη σεζόν 2020/21.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «fennekfootball.com»:

«Με απόφαση της FIFA, ο Αλγερινός διεθνής στόπερ Ντζαμέλ Μπενλαμρί καλείται να πληρώσει 950.000 ευρώ στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας μέσα στις επόμενες 45 ημέρες.

Η διοίκηση της Αλ Σαμπάμπ τον κατηγορεί για τον τρόπο που αποχώρησε και εντάχθηκε στην Λυών πριν πάει σε ομάδα του Κατάρ.

Ο ελεύθερος Μπενλαμρί ενδιαφέρει αρκετές ομάδες, μια εκ των οποίων είναι η ΑΕΚ».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα