Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας για τον Ραφαέλ Καμάτσο

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας για τον Ραφαέλ Καμάτσο

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας για τον Ραφαέλ Καμάτσο

bet365

Ο Άρης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του 22χρονου winger Ραφαέλ Καμάτσο.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής προτάθηκε στους «κίτρινους» και η περίπτωσή του δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Αυτομάτως άρχισαν οι συζητήσεις με την ομάδα της Λισαβόνας και φαίνεται να καταλήγουν στον ετήσιο δανεισμό του με option αγοράς το καλοκαίρι του 2023 και μάλιστα είναι πιθανό ο παίκτης να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη. Ο Ραφαέλ Καμάτσο έχει περάσει απ’ όλες τις εθνικές ομάδες της πατρίδας του (εκτός αυτής των Ανδρών) και για την ακρίβεια έχει αγωνιστεί σε 37 παιχνίδια μετρώντας δέκα γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Λίβερπουλ καθώς ήταν στα τμήματα υποδομής του φημισμένου αγγλικού συλλόγου φτάνοντας να κάνει μια συμμετοχή στην Premier League. Μέσω των εμφανίσεών του με την εθνική Πορτογαλίας κέντρισε το ενδιαφέρον της Σπόρτιγκ Λισαβόνας η οποία ξόδεψε το ποσό των 5.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2019 αγοράζοντας τα δικαιώματά του. Στην πρώτη σεζόν του (2019-20) έπαιξε σε 28 παιχνίδια έχοντας υποστηρικτικό ρόλο και σημείωσε ένα γκολ.

Η εξέλιξή του δεν ήταν αντίστοιχη των προσδοκιών υπό την έννοια ότι ακολούθησε μια διετία δανεισμών. Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 έπαιξε στη Ρίο Άβε (11αγ., 3γκολ) και πέρυσι στην Μπελενένσες όπου χρησιμοποιήθηκε σε 16 αγώνες. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης καθώς πέραν των άκρων, έχει χρησιμοποιηθεί και στον άξονα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα