Παναθηναϊκός: Η επιστροφή στην Αυστρία φέρνει και δυνατά φιλικά

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή στην Αυστρία φέρνει και δυνατά φιλικά

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η επιστροφή στην Αυστρία φέρνει και δυνατά φιλικά

bet365

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εκεί όπου τον περιμένουν σημαντικές φιλικές αναμετρήσεις.

Μετά από έξι συνεχόμενες χρονιές στην Ολλανδία, ο φετινός Παναθηναϊκός θα ''χτιστεί'' στην Αυστρία και συγκεκριμένα σε ένα εξαιρετικό προπονητικό κέντρο στη περιοχή, Κόσεν, περίπου 120 χιλιόμετρα από το Μόναχο και 70 από το Σάλτσμπουργκ.

Το ''τριφύλλι'' επέστρεψε στους τίτλους μετά από οκτώ χρόνια με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και σιγά σιγά επαναφέρει και τα υψηλά στάνταρ που του αρμόζουν σε όλα τα επίπεδα. Όπως δείχνει και η επιλογή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι ''πράσινοι'' θα βρεθούν στην Αυστρία για πρώτη φορά μετά το 2012 και την προετοιμασία που είχε γίνει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο στην ευρύτερη περιοχή του Σάλτσμπουργκ.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός θα δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια, με σημαντικούς αντιπάλους, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι για την διεξαγωγή των αναμετρήσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα