ΠΑΟΚ: Πληρώνει τα τροφεία και φέρνει στην Ελλάδα τον Αντρέ Ρικάρντο

ΠΑΟΚ: Πληρώνει τα τροφεία και φέρνει στην Ελλάδα τον Αντρέ Ρικάρντο

ΠΑΟΚ: Πληρώνει τα τροφεία και φέρνει στην Ελλάδα τον Αντρέ Ρικάρντο

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει από τον περασμένο Φεβρουάριο τον Αντρέ Ρικάρντο, ο οποίος δε θα κοστίσει στους «ασπρόμαυρους» περισσότερα από 300.000 ευρώ, που θα καταβληθούν ως τροφεία στη Φαμαλικάο.

Ο Αντρέ Ρικάρντο αποτελεί μια επένδυση των «ασπρόμαυρων» για το μέλλον, με τον 22χρονο Πορτογάλο να έρχεται στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος από τη Φαμαλικάο, έχοντας υπογράψει πενταετές (4+1) συμβόλαιο με τους δευτεραθλητές Ελλάδας.

Γεννημένος στις 23 Αυγούστου του 2000 στη Λισαβόνα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρισκόταν από το 2013 έως και το 2017 στα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα, όπου τον γνώρισε ο Ζοσέ Μπότο.

Ο αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου» παρακολούθησε την εξέλιξη του Αντρέ Ρικάρντο, ο οποίος συνέχισε στην U19 της Μπράγκα και έπειτα μεταπήδησε στην U23 της Φαμαλικάο.

Η πορτογαλική ομάδα θα εισπράξει 300.000 ευρώ ως τροφεία από τον ΠΑΟΚ, μια συνθήκη που ισχύει για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών, που φεύγουν με μεταγραφή για άλλο σύλλογο.

@Photo credits: FCF1931_Oficial / Twitter

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα