ΑΕΚ: Σενάριο για τον Περουβιανό αριστερό μπακ, Μάρκος Λόπες

ΑΕΚ: Σενάριο για τον Περουβιανό αριστερό μπακ, Μάρκος Λόπες

Newsroom
ΑΕΚ: Σενάριο για τον Περουβιανό αριστερό μπακ, Μάρκος Λόπες

bet365

Λόγω Ματίας Αλμέιδα οι Περουβιανοί συνδέουν τον 22χρονο αριστερό μπακ των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε αναζήτηση απόκτησης αριστερού μπακ, ωστόσο η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα συνέδεσε στο Περού τον 22χρονο Περουβιανό μπακ των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, Μάρκος Λόπες με την Ένωση. Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2022 και είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον σύλλογο του MLS, όπου είχε προπονητή μέχρι πριν μερικούς μήνες τον Αλμέιδα.

Ένας λογαριασμός από το Περού στο twitter έγραψε ότι το όνομα του Λόπες θα μπορούσε να απασχολήσει την ΑΕΚ και ότι ενδεχομένως να τον ζητούσε ο Αλμέιδα που τον γνωρίζει καλά. Ο Λόπες αγωνίζεται στην ομάδα του Σαν Χοσέ από το 2019, όταν και είχε πάρει μεταγραφή από την περουβιανή Σπόρτινγκ Κριστάλ και φέτος μετράει 13 συμμετοχές με τον αμερικανικό σύλλογο. Ο Λόπες είναι 20 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα του Περού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα