Ατρόμητος: Ο Ούμπιδες δεν συνεχίζει στο club

Ατρόμητος: Ο Ούμπιδες δεν συνεχίζει στο club

Newsroom
Ατρόμητος: Ο Ούμπιδες δεν συνεχίζει στο club

bet365

Ο Αργεντινός έκανε γνωστό ότι δεν θα παραμείνει στη θέση του συντονιστή ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ατρόμητο και όταν πέρσι πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ανέλαβε το πόστο του συντονιστή ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

Ομως μέσω των social media έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στο club και το αποχαιρέτησε με ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ

«Μου είναι πολύ δύσκολο να αποχαιρετιστώ αλλά δεν θέλω να το κάνω συναισθηματικό, να ξέρετε ότι είναι μια προσωπική απόφαση. Μακάρι η ζωή να μας βρει ξανά στον ίδιο δρόμο και να μπορέσουμε να έχουμε τον αποχαιρετισμό όπως αξίζουμε, μέσα στο γήπεδο… Να συνεχίζετε να παλεύετε για έναν Ατρόμητο κάθε μέρα καλύτερο και πιο δυνατό. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρό μας τον κύριο Σπανό και εσάς για την αγάπη και τον σεβασμό σας… Hasta siempre»

...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα