ΑΕΚ: Ο Τάνκοβιτς είδε ματς της Χάμαρμπι και «φούντωσε» σενάρια επιστροφής

ΑΕΚ: Ο Τάνκοβιτς είδε ματς της Χάμαρμπι και «φούντωσε» σενάρια επιστροφής

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Τάνκοβιτς είδε ματς της Χάμαρμπι και «φούντωσε» σενάρια επιστροφής

bet365

Ο 27χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ, που βρίσκεται σε αναζήτηση πρότασης, είδε από κοντά φιλικό ματς της Χάμαρμπι και στη Σουηδία επανήλθε δυνατά το θέμα της πιθανής επιστροφής του στον σύλλογο.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς βρίσκεται σε αναζήτηση πρότασης καθώς δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και την Τρίτη στη Σουηδία ήρθε ξανά στο προσκήνιο το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Χάμαρμπι. Κι αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει το Fotbollskanalen, ο Τάνκοβιτς έδωσε το παρών στις εξέδρες για να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι της Χάμαρμπι με την Μπράγκε το οποίο έλαβε χώρα κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως τονίζει το σουηδικό Μέσο, ο Τάνκοβιτς έφυγε στο ημίχρονο της αναμέτρησης, αλλά δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ ούτε ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι, Γέσπερ Γιάνσον θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τον 27χρονο Σουηδό εξτρέμ.

Πάντως στο πρόσφατο παρελθόν, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, η Χάμαρμπι όταν είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την επιστροφή του Τάνκοβιτς, δεν φαινόταν πρόθυμη να ξοδέψει χρήματα, αλλά ενδιαφερόταν κυρίως για να τον αποκτήσει πίσω ως ελεύθερο. Κι αυτό διότι όταν ο Σουηδός εξτρέμ είχε αποχωρήσει για την ΑΕΚ, η σουηδική ομάδα δεν είχε βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Τάνκοβιτς σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στη σουηδική εφημερίδα Expressen είχε κάνει άνοιγμα επιστροφής του δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Η Χάμαρμπι θα είναι πάντα μια επιλογή για μένα. Ήταν μια επιλογή από τότε που μετακόμισα στην ΑΕΚ, έχω καλή επαφή με τον σύλλογο και ο Γέσπερ Γιάνσον με καλούσε σε κάθε μεταγραφική περίοδο για να ρωτήσει. Θέλει να μάθει πώς είναι η κατάστασή μου. Περιμένω να επικοινωνήσει μαζί μου αυτό το καλοκαίρι για να ρωτήσει για την κατάστασή μου, τότε θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Την υπόθεση μάλιστα φρόντιζε να κρατάει «ζεστή» συχνά πυκνά με τοποθετήσεις του και ο αθλητικός διευθυντής του σουηδικού συλλόγου, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε συναντηθεί και με τον εκπρόσωπο του Τάνκοβιτς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Χάμαρμπι στην Ισπανία για την έναρξη της σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα