Άρης: Εξετάζει την περίπτωση του Πάπε Σέικ Ντιόπ

Άρης: Εξετάζει την περίπτωση του Πάπε Σέικ Ντιόπ

Άρης: Εξετάζει την περίπτωση του Πάπε Σέικ Ντιόπ

bet365

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ είναι από τις περιπτώσεις κεντρικών χαφ που εξετάζει ο Άρης έχοντας αποφασίσει την ενίσχυσή του σ’ αυτή τη γραμμή με την προσθήκη τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών.

Τον περασμένο Γενάρη οι «κίτρινοι» προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποκτήσουν τον 24χρονο κεντρικό χαφ παρότι είχαν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λιόν. Ωστόσο, οι σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τη γαλλική ομάδα έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να «χαλάσει» εκείνη η μεταγραφή. Για την ακρίβεια, ο διεθνής μέσος είχε αρνηθεί τον δανεισμό του έχοντας κατά νου την ολοκλήρωση του συμβολαίου του (λήγει στο τέλος του μήνα) ούτως ώστε να διαπραγματευτεί μόνος του την επόμενη μεταγραφή του. Κι έτσι προέκυψε η περίπτωση του Σέικ Ντουκουρέ ο οποίος ουσιαστικά αποκτήθηκε από τη στιγμή που δεν έγινε η μεταγραφή του Πάπε Σέικ.

Πλέον ο 24χρονος μέσος είναι ελεύθερος και ο Άρης εξετάζει τα δεδομένα της υπόθεσής του γνωρίζοντας βέβαια ότι αυτή είναι ουδόλως εύκολη. Ο Πάπε Σέικ προέρχεται από μια άγονη σεζόν στη διάρκεια της οποίας μέτρησε μόλις μία συμμετοχή. Γενικώς η συνεργασία του με τη Λιόν δεν κύλησε έτσι όπως ο ίδιος είχε φανταστεί πριν από περίπου πέντε χρόνια όταν η γαλλική ομάδα επένδυσε το ποσό των 10.000.000 ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τη Θέλτα. Στην παρθενική σεζόν του με τη Λιόν μέτρησε λίγα παιχνίδια με την πρώτη ομάδα, στη δεύτερη είχε αναβαθμισμένο ρόλο για να ακολουθήσουν οι δανεισμοί του σε Θέλτα και Ντιζόν.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αρχικά αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές της Ισπανίας, αλλά σε επίπεδο ανδρών επέλεξε τη Σενεγάλη με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα