ΠΑΟΚ: Ο Κεϊτά Μπαλντέ μένει ελεύθερος από την Κάλιαρι, αλλά…

ΠΑΟΚ: Ο Κεϊτά Μπαλντέ μένει ελεύθερος από την Κάλιαρι, αλλά…

bet365

Ο 27χρονος Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο μεταγραφικό του ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι μια αρκετά δύσκολη υπόθεση για τους «ασπρόμαυρους» και τον Ζοσέ Μπότο.

Ο ΠΑΟΚ έχει τοποθετήσει ψηλά στη μεταγραφική λίστα το όνομα του Κεϊτά Μπαλντέ , αλλά πρώτος ο Ζοσέ Μπότο γνωρίζει ότι η συμφωνία με τον Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστής είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Ακόμα και με τη μορφή δανεισμού, όπως ήταν το αρχικό πλάνο.

Σημερινά δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρονται στον επιθετικό της Κάλιαρι επισημαίνοντας ότι μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από την Σαρδηνία στη Serie B μπορεί να υπογράψει ελεύθερα σε ομάδα της αρεσκείας του από την 1η Ιουλίου.

Κι αυτό γιατί στο συμβόλαιο δανεισμού του για έναν χρόνο με οψιόν για άλλα δύο έτη από τη Μονακό υπήρχε ο συγκεκριμένος όρος, που τον βγάζει ως «ελεύθερο» στη μεταγραφική αγορά.

Η εξέλιξη είναι θετική. Αυτό λέει η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη συνεχίζει να λέει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα, άρα και ο ΠΑΟΚ, δεν είναι προτεραιότητα για τον Σενεγαλέζο, ο οποίος έχει βλέψεις να παραμείνει σ’ ένα από τα top-5 πρωταθλήματα ή να περιμένει για καλύτερες προτάσεις. Ήδη το όνομά του συνδέθηκε σήμερα από τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, με την Μπεσίκτας και τη Γαλατάσαραϊ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα