Μπελανουάν για ΑΕΚ: «Είμαι θρύλος, θα έρθω ξανά να σε τσακίσω»

Newsroom
Μπελανουάν για ΑΕΚ: «Είμαι θρύλος, θα έρθω ξανά να σε τσακίσω»

bet365

O μέχρι πρότινος αμυντικός του Άρη, Γιοάν Μπελανουάν με ανάρτηση του στο Instagram εξαπέλυσε επίθεση στην ΑΕΚ αναφέροντας πως θα την «τσακίσει».

Ο Γιοάν Μπελανουάν μπορεί να έμεινε ελεύθερος από τον Άρη μετά από μια διετία, όμως το μυαλό του είναι ακόμα στην Ελλάδα και στο... «κόλλημά» του με την ΑΕΚ. Ο 35χρονος στόπερ δυο εβδομάδες μετά την ανάρτηση του στην ανέφερε «δεν μπορείς να με νικήσεις στο γήπεδο και προσπαθείς εκτός», έκανε νέα ανάρτηση για την «Ένωση», στην οποία επιτίθεται, τονίζοντας πως θα την «τσακίσει».

O Tυνήσιος στόπερ πήγε στον Άρη τον Οκτώβριο του 2020 ως ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και σ' αυτή τη διετία κατέγραψε 27 συμμετοχές, εκ των οποίων τις εννέα τις έκανε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Η νέα ανάρτηση του Μπελανουάν:

«ΑΕΚ, εγώ είμαι θρύλος κι εσύ είσαι παραμύθι, όπως αυτά που λέμε στα παιδιά για να κοιμηθούν. Θα έρθω ξανά να σε τσακίσω, μόνο Αρης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα