ΑΕΚ: Ο Γέβτιτς γύρισε στη Ρούμπιν και μπορεί να παραμείνει εκεί

ΑΕΚ: Ο Γέβτιτς γύρισε στη Ρούμπιν και μπορεί να παραμείνει εκεί

Newsroom
ΑΕΚ: Ο Γέβτιτς γύρισε στη Ρούμπιν και μπορεί να παραμείνει εκεί

bet365

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός, του οποίου ο δανεισμός στην ΑΕΚ έληξε, ενδέχεται να παραμείνει στη Ρούμπιν Καζάν σύμφωνα με ρωσικό ΜΜΕ.

Ο Ντάρκο Γέβτιτς αποχώρησε από την ΑΕΚ καθώς ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και η οψιόν αγοράς του από τη Ρούμπιν δεν θα εξασκούνταν.

Ο 29χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός που πραγματοποίησε 19 συμμετοχές με την ΑΕΚ έχοντας και πέντε ασίστ επέστρεψε στη Ρούμπιν Καζάν με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει η ρωσική Sport Express, ο Γέβτιτς παρά τον υποβιβασμό της ομάδας μπορεί να παραμείνει στο ρόστερ και να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρούμπιν την επόμενη σεζόν. Κάτι το οποίο φέρεται να επιβεβαιώνει ο ρωσικός σύλλογος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα