ΠΑΟΚ: Ο Κάλεντ Νάραϊ άνοιξε την πόρτα της εξόδου

ΠΑΟΚ: Ο Κάλεντ Νάραϊ άνοιξε την πόρτα της εξόδου

ΠΑΟΚ: Ο Κάλεντ Νάραϊ άνοιξε την πόρτα της εξόδου

bet365

O Κάλεντ Νάραϊ πριν από ένα μήνα ξεκαθάρισε στον Κλάους Άλοφς, ότι θα ήθελε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και η Ελλάδα φαντάζει να είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για τον Γερμανό ακραίο επιθετικό.

Στις 23 Ιουλίου κλείνει τα 27 του χρόνια. Μπαίνει στα 28 του. Προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και ψάχνει να το εξαργυρώσει μ’ ένα καλό συμβόλαιο.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει την κίνησή του προς τη Φορτούνα Ντίσελντορφ κι ο Ζοσέ Μπότο γνωρίζει ότι ο Γερμανός με ρίζες από το Τόγκο ακραίος επιθετικός αναζητά έναν καινούργιο προορισμό και μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Γι’ αυτό, άλλωστε, άδειασε το ντουλάπι του στα αποδυτήρια της «Merkur Spiel Arena», μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του.

Έκτοτε, «σιγή ασυρμάτου». Ο Νάραϊ έφυγε διακοπές και το μόνο που γνώριζαν όλοι ήταν πως το μέλλον του δεν συνδεόταν με τη Φορτούνα. Με το συμβόλαιο του να λήγει τον Ιούνιο του 2023 ο 27χρονος βγήκε δημόσια και ανακοίνωσε την πρόθεσή να αποχωρήσει από την ομάδα. Τι το ήθελε… Μόλις έγιναν γνωστά τα νέα δέχθηκε μια απίστευτη επίθεση από τους οργανωμένους οπαδούς της Φορτούνα. Μέχρι ενός σημείου ήταν κατανοητά τα αρνητικά συναισθήματα των οπαδών, αλλά το πράγμα παραλίγο να ξεφύγει, τελικά όλοι συμφιλιώθηκαν με την ιδέα της μεταγραφής.

Η επόμενη δημόσια εμφάνιση του Νάραϊ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έμοιαζε να είναι αινιγματική. Ήταν μέσα στο γραφείο των μάνατζερ του, στη λεωφόρο Königsallee στο Ντίσελντορφ, σα να ήθελε να δείξει ότι συνεχίζει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Χόφενχαϊμ λέγεται ότι ανήκει στις ομάδες που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, ωστόσο η Φορτούνα δεν έχει λάβει ακόμη καμία επίσημη πρόταση από ομάδα της Bundesliga. Αντίθετα, ο Κλάους Άλοφς γνωρίζει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα σε καμία περίπτωση δεν αρνείται το αίτημα του Νάραϊ για να φύγει με μεταγραφή. Ξέρει ότι από την συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να φέρει χρήματα στο ταμείο της ομάδας. Το ζητούμενο είναι πόσα χρήματα προσδοκά να πάρει από έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του;

Στη Γερμανία τα media υποστηρίζουν ότι ο Νο1 στην ιεραρχία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Φορτούνα αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ισόποσο με τη «μετοχή» του Νάραϊ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Αυτό το νούμερο άκουσε και ο Ζοσέ Μπότο στις πρώτες κουβέντες, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε από τα μισά χρήματα τη διαπραγμάτευση κι αν υπάρχει διάθεση θα βρεθεί λύση, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Ακόμα κι αν χρειαστεί να πιέσει και η πλευρά του ποδοσφαιριστή, που είναι άγνωστο αν την Κυριακή (12/6) θα εμφανιστεί στην προπόνηση της ομάδας του, καθώς από σήμερα η Φορτούνα ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα