ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τον Νάραϊ που αρέσει στον Μπότο

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τον Νάραϊ που αρέσει στον Μπότο

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τον Νάραϊ που αρέσει στον Μπότο

bet365

Για περισσότερο από ένα μήνα το όνομα του Κάλεντ Νάραϊ ακούγεται έντονα και συζητιέται εντός των τειχών της Μικράς Ασίας. Ο Ζοσέ Μπότο άνοιξε την κουβέντα και το όνομά του είναι ψηλά στη λίστα.

Η εμπλοκή του 27χρονου Γερμανού με ρίζες από το Τόγκο εξτρέμ στα 23 (8 γκολ, 15 ασίστ) από τα 45 γκολ της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο φετινό πρωτάθλημα της Bundesliga 2 πέραν από το γεγονός ότι είναι τα καλύτερα νούμερα της καριέρας του, έχουν σηκώσει πολύ σκόνη γύρω από το όνομά του.

Εξ ου και τα σημερινά δημοσιεύματα που εμπλέκουν (σωστά αυτή τη φορά) τον ΠΑΟΚ με τον Κάλεντ Νάραϊ.

Με το συμβόλαιο του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Νάραϊ είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, την οποία ο Ζοσέ Μπότο δουλεύει εδώ και ένα μήνα, γνωρίζοντας ότι δεν παίζει μόνος του στο… μεταγραφικό γήπεδο, μιας και όπως αναφέρει η «Bild» στην ηλεκτρονική έκδοσή της «ο Νάραϊ θέλει απεγνωσμένα να παίξει σε ομάδα της Bundesliga», ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση «παρά μόνο κάποια… χαλαρά ερωτήματα» προς τον Κλάους Άλοφς.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Νάραϊ δε φαίνεται να τελειώνει γρήγορα, αν και σήμερα η ομάδα συγκεντρώθηκε και πέρασε από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ μιας και το Σάββατο (11/6) ξεκινάει την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Ο Τόμι (Στουτγάρδη) και ο Μπένετς (Γκλάντμπαχ) είναι δύο υποψήφιοι αντικαταστάτες του Νάραϊ, αυτό που φοβούνται στο Ντίσελντορφ είναι ότι δε θα περιμένουν για πολύ καιρό ακόμα τη Φορτούνα να αποφασίσει αν θα παραχωρήσει ή όχι τον 27χρονο ακραίο επιθετικό της.

Ο Αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ γνωρίζει όλα τα δεδομένα της συγκεκριμένης μεταγραφής, αντιλαμβάνεται πως η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι δέλεαρ για έναν ποδοσφαιριστή, που έχει περάσει τις επτά τελευταίες σεζόν στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία και αναζητά έναν καινούργιο προορισμό και μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

@Photo credits: f95.de - Official Site

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα