Παναθηναϊκός – Μπλάνκο: «Σύντομα θα υπογράψει»!

Παναθηναϊκός – Μπλάνκο: «Σύντομα θα υπογράψει»!

Newsroom
Παναθηναϊκός – Μπλάνκο: «Σύντομα θα υπογράψει»!

bet365

Η Ole της Αργεντινής δίνει στον Παναθηναϊκό την απόλυτη υπεροχή για την υπογραφή του Ντομίνγκο Μπλάνκο από τη στιγμή που αποσύρθηκε η Μπόκα από την διεκδίκησή του.

Ο μέσος της Ιντεπεντιέντε που έχει αρνηθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο και μένει ελεύθερος, είναι ο ποδοσφαιριστής που στο «τριφύλλι» θέλουν να προσθέσουν στις επιλογές για τη μεσαία γραμμή.

Αφού η Μπόκα τελικά δεν θ' ασχοληθεί περισσότερο με την περίπτωσή του, ο Παναθηναϊκός αποκτά το απόλυτο αβαντάζ για να τον κάνει δικό του.

Αυτό σχολιάζει η Ole για τον 27χρονο παίκτη, αναφέροντας ότι σύντομα θα έχει... φορέσει τα πράσινα, αφού θέλει να μετακινηθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Το απόσπασμα από το εν λόγω Μέσο:

«Ο Μαρκόνε ήρθε με χαμηλότερο συμβόλαιο από αυτό που έπαιρνε στην Ισπανία. Το συμβόλαιό του ήταν χαμηλότερο επειδή στην Ιντεπεντιέντε προγραμμάτιζαν να δώσουν κάποια χρήματα στον Ντομίνγκο Μπλάνκο, αλλά ο Μίνγκο προτιμάει να μην συνεχίσει και έχει μεταφέρει ήδη στους ανθρώπους του κλαμπ ότι δεν θέλει να συνεχίσει. Λέγεται μάλιστα ότι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο θα υπογράψει ως ελεύθερος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα