Παναθηναϊκός: Δεν θα πάει στη Μπόκα ο Μπλάνκο!

Παναθηναϊκός: Δεν θα πάει στη Μπόκα ο Μπλάνκο!

Newsroom
Παναθηναϊκός: Δεν θα πάει στη Μπόκα ο Μπλάνκο!

bet365

Το μεγαλύτερο εμπόδιο φαίνεται ότι απομακρύνεται και αφού η Μπόκα δεν θα ασχοληθεί τελικά με τον Ντομίνγκο Μπλάνκο, ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεχίσει τις κινήσεις του για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή!

Ο Αλιέντρο επέλεξε να πάει στην Ιντεπεντιέντε, αυτό φερόταν να έχει κάνει την Μπόκα να εντείνει τις διαδικασίες για την διεκδίκηση του Ντομίνγκο Μπλάνκο, ωστόσο, τώρα οι «Χεϊνέζες» δείχνουν να κάνουν πίσω.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Λουίς Φρεγκόσι, η Μπόκα δεν θα ασχοληθεί πλέον με τον μεταγραφικό στόχο του «τριφυλλιού», κάτι που ανοίγει τον δρόμο για τους «πράσινους» ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια απόκτησής του.

Ως γνωστόν, θα πρέπει να ρίξουν τις απαιτήσεις τους οι εκπρόσωποι του 27χρονου μέσου, αφού είναι... στον Θεό οι αξιώσεις τους για το πριμ υπογραφής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα