ΑΕΚ: Σε νέα επέμβαση υποβλήθηκε ο Σαμπανάτζοβιτς

ΑΕΚ: Σε νέα επέμβαση υποβλήθηκε ο Σαμπανάτζοβιτς

Newsroom
ΑΕΚ: Σε νέα επέμβαση υποβλήθηκε ο Σαμπανάτζοβιτς

bet365

Για δεύτερη φορά την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος συνέχιζε να ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στους συνδέσμους της ποδοκνημικής.

Αρκετά άτυχος στάθηκε ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς τη σεζόν που μας πέρασε. Ένα πρόβλημα που τον ενοχλούσε από ένα διάστρεμμα που είχε υποστεί, τον ανάγκασε να πραγματοποιήσει επέμβαση καθαρισμού στην ποδοκνημική στα μισά της σεζόν. Ωστόσο, ο 23χρονος Βόσνιος μέσος της ΑΕΚ δεν κατάφερε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας ως το τέλος της σεζόν, πραγματοποιώντας μόλις επτά συμμετοχές.

Το πρόβλημα, όπως φαίνεται, συνέχιζε να τον ταλαιπωρεί με συνέπεια να αποφασιστεί δεύτερο χειρουργείο αρθροσκοπικού καθαρισμού στους συνδέσμους, στο οποίο και υποβλήθηκε από τον Παντελή Νικολάου, αλλά και με τη συνδρομή του Ισπανού χειρούργου Ζόρντι Βέγα. Πλέον θα ξεκινήσει αποκατάσταση με την ελπίδα οι ενοχλήσεις να έχουν εξαφανιστεί και να μπορεί να επιστρέψει στη δράση μετά από απουσία έξι μηνών.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Άνελ Σαμπανάτζοβιτς υποβλήθηκε σε αρθροσκοπικό καθαρισμό και αρθροσκοπική ενίσχυση των συνδέσμων της ποδοκονημικής, από τον επικεφαλής του Ιατρικού Τιμ της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου και τον Ισπανό χειρουργό ορθοπεδικό Jordi Vega. Άνελ, γρήγορη ανάρρωση κι επιστροφή στη δράση!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα