Ολυμπιακός: Τα «αγκάθια» της περίπτωσης Φορτούνη

Ολυμπιακός: Τα «αγκάθια» της περίπτωσης Φορτούνη

Ολυμπιακός: Τα «αγκάθια» της περίπτωσης Φορτούνη

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται μπροστά στο ίσως πιο κρίσιμο καλοκαίρι του για τον Ολυμπιακό. Τι εξελίξεις αναμένονται.

Η υπόθεση του Κώστα Φορτούνη δεν φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά. Έχει ακόμα αρκετά... επεισόδια σε επίπεδο Ολυμπιακού.

Σε αυτή τη φάση βγαίνουν πληροφορίες που θέτουν σε αμφισβήτηση το μέλλον του στην ομάδα του Ολυμπιακού. Πληροφορίες ότι είναι τουλάχιστον μετέωρος για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε σχέση με τους Πρωταθλητές.

Παρόλα αυτά οι όποιες τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε συνεννόηση με τη διοίκηση και τον παίκτη. Ο Φορτούνης έχει - ως γνωστόν - ένα μεγάλο / βαρύ συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και επίσης έχει ζήτημα έχει να κάνει με τον ρόλο του στην ομάδα και το πόσο σημαντικός ή όχι θα είναι.

Εδώ όμως προκύπτουν τρία βασικά... αγκάθια. Το πρώτο έχει να κάνει με το impact (επίδραση) του παίκτη στην αγορά. Το πόσο... γκελ κάνει και το εάν μπορεί να καλυφθεί ο Ολυμπιακός σε επίπεδο χρημάτων για τον Φορτούνη. Πόσο δηλαδή απλό και εύκολο είναι να βρεθεί η λύση που θέλουν άπαντες καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα.

Το δεύτερο έχει να κάνει με την κατάσταση του παίκτη με δεδομένο ότι έχει περάσει 2 χιαστούς. Ο Φορτούνης επανήλθε στα γήπεδα αλλά θέλει ειδική διαχείριση.

Το τρίτο έχει να κάνει με το επίπεδο συνεργασίας με τον προπονητή. Εάν ο Μαρτίνς με τον Φορτούνη συνεχίζουν να θέλουν ο ένας τον άλλον. Σε σχέση με τον Πορτογάλο τεχνικό αυτό που βγαίνει πάντως είναι πως προτιμά άλλου τύπου επιτελικό χαφ από τον Φορτούνη. Πάντως η υπόθεση αυτή έχει ακόμα... δρόμο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα