Ολυμπιακός: Οι δύο δρόμοι του Φορτούνη για το φετινό καλοκαίρι

Ολυμπιακός: Οι δύο δρόμοι του Φορτούνη για το φετινό καλοκαίρι

Ολυμπιακός: Οι δύο δρόμοι του Φορτούνη για το φετινό καλοκαίρι

bet365

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού πέρασε μία δύσκολη χρονιά και τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Προφανώς και όταν ένας παίκτης έχει περάσει δύο χιαστούς είναι εξαιρετικά δύσκολο να επανέλθει στα ίδια επίπεδα. Και προφανώς αυτό ισχύει και για την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, που πέρασε μία δύσκολη χρονιά και χρειάστηκε επτά με οκτώ μήνες για κάνει το come back στον Ολυμπιακό αλλά και να παίξει στη β' ομάδα για να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Για τον Φορτούνη σε έναν Ολυμπιακό με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο - με τον οποίο έχουν έρθει και σε προστριβή στο παρελθόν (παραμονές του μεγάλου ματς με την Άρσεναλ και την πρόκριση των Πειραιωτών) και μετά τα βρήκαν - το πλέον σημαντικό είναι το τι χρόνο συμμετοχής θα έχει τη νέα σεζόν. Το τι παρουσία και συμμετοχή θα έχει στο πλάνο της ερχόμενης περιόδου.

Ο Φορτούνης που είχε μόνο 3 συμμετοχές με την α' ομάδα του Ολυμπιακού φέτος και έπαιξε και 2 ματς με τον Ολυμπιακό Β' και 1 γκολ έβγαλε βέβαια και κάποια θέματα ετοιμότητας μετά την επάνοδό του. Είναι όμως ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου με ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Το υπάρχον συμβόλαιό του λήγει το 2023. Οπότε σε αυτήν την περίσταση οι δρόμοι για τον Έλληνα διεθνή είναι δύο. Είτε θα κλείσει ένα νέο συμβόλαιο και με αυτό θα ανοίξει μία νέα σελίδα στην ομάδα είτε θα επιλέξει άλλον ποδοσφαιρικό προορισμό. Έναν άλλον σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γενικά έχει δείξει πως τον υπολογίζει όμως εδώ το ζητούμενο είναι η ιεραρχία. Πόσο ψηλά στην αγωνιστική ιεραρχία θα είναι για τη νέα περίοδο. Με αυτά και με αυτά ο Ολυμπιακός και ο παίκτης καλούνται να πάρουν τις αποφάσεις τους φέτος το καλοκαίρι. Να θυμίσουμε πως ο Φορτούνης έχει 5 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα στον Ολυμπιακό και έχει πάνω από 260 ματς με τη φανέλα του και πάνω από 70 γκολ και 70 ασίστ. Για την ακρίβεια ο έμπειρος χαφ - που ήταν βασικός στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο - έχει 266 ματς με 79 γκολ και 77 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα