Παναθηναϊκός: Ο Μπλάνκο απέρριψε την Ιντεπεντιέντε, στο... θεό οι απαιτήσεις των μάνατζέρ του

Παναθηναϊκός: Ο Μπλάνκο απέρριψε την Ιντεπεντιέντε, στο... θεό οι απαιτήσεις των μάνατζέρ του

Παναθηναϊκός: Ο Μπλάνκο απέρριψε την Ιντεπεντιέντε, στο... θεό οι απαιτήσεις των μάνατζέρ του

bet365

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης από την Ιντεπεντιέντε αλλά οι αξιώσεις των μάνατζέρ του παραμένουν εξωπραγματικές. Σενάριο στη Κόστα Ρίκα για τον Νούνιες της Λαμίας.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι στο... παιχνίδι για την απόκτηση του Ντομίνγκο Μπλάνκο και όπως ανέφεραν τα ξημερώματα της Πέμπτης τα ΜΜΕ στην Αργεντινή, ο 27χρονος μέσος απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που έχει καταθέσει εδώ και καιρό η Ιντεπεντιέντε. Ο βραχύσωμος χαφ παραμένει στο στόχαστρο της Μπόκα, της Ρασίνγκ, της Νιούελς αλλά και άλλων ομάδων στη Λατινική Αμερική, ωστόσο, οι απαιτήσεις των μάνατζέρ του για την ώρα είναι εξωπραγματικές.

Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρουν στην χώρα του τάνγκο, ζητούν ως πριμ υπογραφής ένα ποσό κοντά στο 1.5 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που έχουν φέρει στο προσκήνιο του ''τριφυλλιου'' και άλλες περιπτώσεις αξιόλογων κεντρικών μέσων.

Από κει και πέρα, δημοσίευμα από το ESPN στη Κόστα Ρίκα, αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Κρίστοφερ Νούνιες της Λαμίας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έπαιξε 23 ματς στη SL1 με 1 γκολ και 1 ασίστ και σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, βρίσκεται στη λίστα και του ΑΠΟΕΛ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα