ΑΕΚ: Η αναζήτηση φορ, ο Αραούχο και ο Ανσαριφάρντ...

ΑΕΚ: Η αναζήτηση φορ, ο Αραούχο και ο Ανσαριφάρντ...

ΑΕΚ: Η αναζήτηση φορ, ο Αραούχο και ο Ανσαριφάρντ...

bet365

Το Gazzetta εστιάζει στον φάκελο: κιτρινόμαυρη γραμμή κρούσης και καταγράφει όλα τα δεδομένα του ρεπορτάζ για τα «θέλω» του Αλμέιδα και τις σκέψεις του...

Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι θα αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα η υποχρέωση των ΜΜΕ ήταν να ψάξουν, να διαβάσουν, να ρωτήσουν και τελικά να μάθουν (έως ένα βαθμό φυσικά) για όσα αφορούν τον Αργεντίνο τεχνικό και τι του αρέσει να παίζει! Η αλήθεια είναι ότι το 4-4-2 με γνήσιο επιθετικό δίδυμο που συμπληρώνει ο ένας επιθετικός τον άλλον είναι κάτι που μοιάζει να αρέσει υπερβολικά στον Αλμέιδα. Μπορεί βέβαια αυτό να συνιστούσε ότι πιο ταιριαστό στις χώρες και ομάδες που δούλεψε.

Στην Ένωση ωστόσο υπάρχει κουβέντα, είτε έτσι είτε αλλιώς, για την κιτρινόμαυρη γραμμή κρούσης και τη καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του Σέρχιο Αραούχο. Είναι το πρόσωπο πάνω στο οποίο θέλει να χτίσει την επίθεση της ΑΕΚ ο Αλμέιδα και την ομάδα. Διαθέτει εκτός από την προσωπικότητα και την ηγετική φυσιογνωμία τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που αρέσουν στον συμπατριώτη του προπονητή. Φαίνεται μάλιστα να θεωρεί ότι αν τον πλαισιώσει με ένα φορ περιοχής δυνατό θα τον απογειώσει και θα τον απελευθερώσει ώστε να κάνει πάντα τη διαφορά!

Η συζήτηση γίνεται όλο και πιο συγκεκριμένη αλλά ανοίγει κιόλας όταν (όπως διαβάσατε σχετικά στο Gazzetta) υπάρχει το δεδομένο ότι στην ΑΕΚ δεν υπολογίζουν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ (παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο) για την επόμενη σεζόν όπως τον έχουν ενημερώσει σχετικά! Αυτό σημαίνει πως θέλουν πολύ καλύτερό του και ότι βλέπουν και άλλον ποδοσφαιριστή από το νυν ρόστερ για την ίδια θέση και την επιπλέον αξιοποίησή του. Διότι αν επιλέξει να παίζει 4-4-2 ο Αλμέιδα προφανώς και δεν θα έψαχνε για ένα φορ ακόμη και δεν θα υπολόγιζε τον Καρίμ, θα χρειαζόταν back up του βασικού φορ...

Ο Λιβάι Γκαρσία πανηγυρίζει

Είναι πασιφανές ότι υπάρχει η σκέψη αξιοποίησης και άλλου ποδοσφαιριστή που υπάρχει ήδη στο ρόστερ της ομάδας. Ποιος είναι αυτός; Πιθανολογούμαι, αφού πρέπει να ξεκινήσει δουλειά ο κόουτς για να αποδειχθούν όλα αυτά, ότι πρόκειται για τον Λιβάι Γκαρσία ο οποίος έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά προκειμένου να τον εκμεταλλευτεί (όταν και εφόσον χρειαστεί) ως φορ περιοχής, ή έστω περιφερειακό, στο 4-4-2... Όλα αυτά βέβαια θα αποδειχθούν στην πράξη και με την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού!

Είναι επίσης ωστόσο δεδομένο και οφείλουμε να το υπενθυμίσουμε πως αναζητείται και εξτρέμ, ως αντί-Άμραμπατ, τη στιγμή που δεν υπολογίζεται ο Τάνκοβιτς, αλλά επέστρεψε ο Αλμπάνης που δύναται να παίξει και ως περιφερειακός επιθετικός, όπως το έκανε στην Κύπρο και κατέκτησε πρωτάθλημα. Έχει τεράστιο ενδιαφέρον -ελέω και νέου προπονητή- τι θα παίξει η ομάδα και πώς θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί – αξιοποιήσει τον κάθε ένα διαθέσιμο (και απ' αυτούς που θα αποκτηθούν)!

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα