«Η ΑΕΚ είναι σε επαφές με τον Νορβηγό στόπερ Μάρκους Νακίμ»

«Η ΑΕΚ είναι σε επαφές με τον Νορβηγό στόπερ Μάρκους Νακίμ»

Newsroom
«Η ΑΕΚ είναι σε επαφές με τον Νορβηγό στόπερ Μάρκους Νακίμ»

bet365

Νορβηγός δημοσιογράφος αργά το βράδυ της Τρίτης ανέφερε στο twitter ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τον 25χρονο στόπερ της Μιοντάλεν.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση δύο κεντρικών αμυντικών με τους Ράντεκ Κουχάρσκι και Ματίας Αλμέιδα να είναι σε επαφές με υποψήφιους στόχους.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, Νορβηγός ρεπόρτερ έγραψε στο twitter ότι η ΑΕΚ είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον 25χρονο Νορβηγό στόπερ της Μιοντάλεν, Μάρκους Νακίμ. Μάλιστα τόνισε πως υπάρχουν επαφές με την πλευρά του, με το συμβόλαιο του παίκτη στη νορβηγική ομάδα να λήγει στις 31 Ιουλίου.

Ο Νακίμ είναι βασικός στη Μιοντάλεν που βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος της Β' Νορβηγίας. Έχει ύψος 1,87μ., ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βαλερένγκα, Βίκινγκ και Στρόμεν στη χώρα του. Επίσης είναι τρεις φορές διεθνής με την Ελπίδων της Νορβηγίας.

Την περσινή σεζόν, χρονιά κατά την οποία η Μιοντάλεν υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία, ο Νακίμ μέτρησε 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σημειώνοντας και πέντε τέρματα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα