Ράφα Σοάρες: «Περήφανος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ»!

Ράφα Σοάρες: «Περήφανος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ»!

Ράφα Σοάρες: «Περήφανος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ»!

bet365

Το πρώτο μήνυμα του Ράφα Σοάρες ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο 27χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ, ανακοινώθηκε σήμερα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με μήνυμα που έστειλε, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram, έδειξε να ανυπομονεί για να ξεκινήσει τη νέα «περιπέτεια» της καριέρας του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα και το Νο.55, που επέλεξε, στην πλάτη.

«Νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου! Με μεγάλη υπερηφάνεια θα εκπροσωπήσω τον ΠΑΟΚ και ελπίζω σε πολλά επιτεύγματα με αυτό το μεγάλο κλαμπ! Είμαι πολύ περήφανος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή! Ανυπομονώ να αρχίσω την δουλειά για να κερδίσω τίτλους!» έγραψε ο Ράφα Σοάρες στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες από την επίσημη παρουσίασή του.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα