Ράφα Σοάρες: Εφτασε στη Θεσσαλονίκη και δηλώνει ανυπόμονος να υπογράψει στον ΠΑΟΚ (vid)

Ράφα Σοάρες: Εφτασε στη Θεσσαλονίκη και δηλώνει ανυπόμονος να υπογράψει στον ΠΑΟΚ (vid)

Ράφα Σοάρες: Εφτασε στη Θεσσαλονίκη και δηλώνει ανυπόμονος να υπογράψει στον ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Με το θερμόμετρο να χαϊδεύει τους 35 βαθμούς Κελσίου, ο Ράφα Σοάρες άνοιξε τον… χορό των αφίξεων για τον ΠΑΟΚ φτάνοντας πριν από λίγο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Ο Ράφα Σοάρες, το πρώτο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, αφού απόλαυσε τις διακοπές του ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (5/6), μέσω Φρανκφούρτης, με μια μικρή καθυστέρηση.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρέθηκε το μέλος του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, όπου υποδέχθηκε τον 27χρονο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις στάθηκε στο λόγο που τον οδήγησε να πει ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψω στον ΠΑΟΚ, αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο πάνω σ’ αυτό το θέμα, αύριο θα τα πούμε πιο αναλυτικά. Ο σύλλογος είναι εκπληκτικός, το ίδιο και οι φίλαθλοι του, όλα μοιάζουν ιδανικά εδώ, όπως και η επιλογή μου», είπε o Πορτογάλος.

Ο Σοάρες έχει συμφωνήσει σε όλα με τον «Δικέφαλο» και απομένει να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας, ίσως μέχρι τη Δευτέρα (6/6), το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του, αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κάνει τις τελευταίες κουβέντες με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και ο Νίκο Κουαλιάτα, ο οποίος σήμερα είχε τα γενέθλιά του κλείνοντας τα 23 του χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα