ΠΑΟΚ: Ο Κουαλιάτα κλείνει τα 23 και έρχεται Ελλάδα (vid)

ΠΑΟΚ: Ο Κουαλιάτα κλείνει τα 23 και έρχεται Ελλάδα (vid)

ΠΑΟΚ: Ο Κουαλιάτα κλείνει τα 23 και έρχεται Ελλάδα (vid)

bet365

Ο Νικολάς Κουαλιάτα γιόρτασε τα 23α γενέθλια του στην πατρίδα του, δίπλα στους δικούς ανθρώπους και ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Γεννημένος στις 5 Ιουνίου του 1999 στο Μοντεβιδέο, ο Νικολάς Κουαλιάτα ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το ταξίδι προς την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός γιόρτασε μαζί με τους δικούς του ανθρώπους στο Μοντεβιδέο τα 23α γενέθλιά του, τα πρώτα ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, καθώς δύο ημέρες νωρίτερα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είχε ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την απόκτησή του από τους Γουόντερερς.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε το πρωί της Κυριακής (5/6) «Χρόνια Πολλά» στον Κουαλιάτα και τον περιμένει εντός της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη για να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα της νέας ομάδας και να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, που είναι προγραμματισμένο για τις 21 Ιουνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα