Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» Μάρκο Ρέντε για το κέντρο της άμυνάς του

Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» Μάρκο Ρέντε για το κέντρο της άμυνάς του

Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» Μάρκο Ρέντε για το κέντρο της άμυνάς του

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά του 25χρονου Γερμανού κεντρικού αμυντικού, Μάρκο Ρέντε της ολλανδικής Χέρακλες.

Ο 25χρονος Γερμανός, Μάρκο Ρέντε, οποίος ανήκει στην ολλανδική Χέρακλες Αλμέλο, είναι βασικός στόχος του ΠΑΟΚ για το κέντρο της άμυνάς του.

Εκεί, όπου υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο της ανανέωσης του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και έχει, ήδη, αποκτηθεί ο Ιβάν Νέσμπεργκ.

Ο 25xpovos, ύψους 1,87μ. στόπερ έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023 με την Χέρακλες, ωστόσο η ολλανδική ομάδα μετά τον υποβιβασμό της προχωράει σε περικοπές του μπάτζετ και δείχνει διάθεση για να προχωρήσει στην πώληση του Ρέντε.

Από την πλευρά του ο Γερμανός ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με πληροφορίες, τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ και απομένει το τελικό «ναι» των ανθρώπων της Χέρακλες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Μάρκο Ρέντε βγάζει το ψωμί του τα δύο τελευταία χρόνια στην Ολλανδία (55 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ), ενώ το προηγούμενο διάστημα ήταν στην δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ (46 συμμετοχές), ενώ είχε «ανέβει» κάποιες φορές και στην πρώτη ομάδα.

@Photo credits: heracles.nl

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα