Α.Ε.Κ.: Φάκελος αποδεσμεύσεις - αποχωρήσεις!

Α.Ε.Κ.: Φάκελος αποδεσμεύσεις - αποχωρήσεις!

Α.Ε.Κ.: Φάκελος αποδεσμεύσεις - αποχωρήσεις!

bet365

Το Gazzetta καταγραφεί τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που συνιστούν "βαρίδια" για την Α.Ε.Κ. της εποχής Νέας Φιλαδέλφειας και Αλμέιδα και όλα τα δεδομένα αυτών...

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ίσως από πολύ νωρίτερα, στις ομάδες πλην των περιπτώσεων και αναγκών που προκύπτουν για προσθήκες, υπάρχουν και εκείνες οι... κακές λίστες, οι "ανεπιθύμητοι" κατά κάποιον τρόπο. Δεν αποτελεί τη σωστή λέξη βέβαια αλλά την πλέον κατάλληλη, για να αποδώσει έστω με υπερβολή τι ισχύει για τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει το εκάστοτε club.

Εννοείται πως στην ΑΕΚ υπάρχουν τέτοιες υποθέσεις και εξαιρετικά πολλές για την ακρίβεια. Κάτι που συνιστά πρόβλημα! Διότι πέρα από τα άλλα ζητήματα, σε αυτό των αποχωρήσεων, στην Ένωση παρατηρείται μεγάλη δυσκολία (πέρα του αναμενόμενου και προβλεπόμενου) σε αυτό που λέμε να καταλήξει να βρει με τον εκάστοτε εμπλεκόμενο την χρυσή τομή... Έτσι ώστε να φτάσουμε σε "διαζύγιο"...

Δεν είναι λίγες εκείνες οι περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω. Με πιο πρόσφατη αυτή του Μιχάλη Μπακάκη ο οποίος ήταν, είναι και παραμένει στην λίστα με τους "δεν υπολογίζονται" του κιτρινόμαυρου club. Προσοχή: πρόκειται για κάτι που ισχύει και συμβαίνει σε κάθε ποδοσφαιρικό club στην Ευρώπη και ας συνηθίζουμε στη χώρα μας να το κάνουμε λίγο πιο δραματικό από ότι θα έπρεπε να είναι... Ο Μπακάκης είναι ακόμη στις περιπτώσεις ενώ δεν υπολογίζεται από πέρυσι.

Αντίστοιχη υπόθεση ήταν και αυτή του Σιμάο. Ένας ποδοσφαιριστής που δεν κατάφερε να πάρει η ΑΕΚ τίποτα από αυτόν στο χορτάρι, διότι για παράδειγμα από τον διεθνή Έλληνα μπακ πήρε και σημαντικές επιτυχίες, αλλά δεν κατάφερνε να τον ξεφορτωθεί. Σίριαλ τα οποία δεν κατέληγαν σε διαζύγιο επειδή και οι δύο πλευρές έκαναν λάθη και έβαζαν εγωισμό πάνω από το κοινό καλό. Αυτή είναι η πραγματικότητα πάντα, η αλήθεια είναι δεδομένα κάπου στη μέση, πότε λίγο υπέρ του club και άλλες φορές το δίκιο παραπάνω με το μέρος του ποδοσφαιριστή.
...

Πολλά τα βαρίδια και μεγάλη δυσκολία εξεύρεσης λύσεων!

Φέτος είναι και πάλι πολλές οι περιπτώσεις εκείνες που στην ΑΕΚ θα ήθελαν, να το θέσουμε κομψά, να μη συνεχιστεί η συνεργασία... Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε καν έστω πέντε, αλλά κοντά σε μια 11άδα προσώπων (για την ακρίβεια εννέα εως τωρα) για να απομακρύνουν - αποχωρήσουν - αποδεσμευτούν έχει φτάσει η κατάσταση. Δεν είναι εύκολο όμως να επιτευχθεί το επιθυμητό -για το club- αποτέλεσμα. Το Gazzetta έχει το ρεπορτάζ για κάθε μία από αυτές...

Ξεκινάμε από την άμυνα: Κάτω από τα δοκάρια υπάρχει η πρώτη υπόθεση. Αυτή του Παναγιώτη Τσιντώτα με την επιθυμία εδώ να είναι κοινή για τέλος της συνεργασίας αφού και ο Έλληνας γκολκίπερ αναζητεί με νέο ατζέντη πλέον κάτι στο εξωτερικό. Έπειτα σημειώσαμε και νωρίτερα υπάρχει ο Μπακάκης που έχει συμβολαιο και αξιώνει τα μισά από όσα έχει να λαμβάνει προκειμένου να βρει άλλα τόσα στην άλλη ομάδα και να φτάσει στις ετήσιες απολαβές που θα κέρδιζε για τη σεζόν.

Έπειτα είναι ο Στράτος Σβάρνας ο οποίος από πέρυσι, τον περασμένο Γενάρη ψάχνεται και όπως σας έχουμε αποκαλύψει είναι κοντά σε πολωνική ομάδα δίχως πάντως να έχει τελειώσει το θέμα. Ανήκει όμως και αυτός στην κατηγορία των "δεν υπολογίζονται", όπως ένας ακόμη στόπερ: Όγκνιεν Βράνιες... Η ΑΕΚ δεν πήρε αγωνιστικά αυτά που ήθελε από τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό και πλέον είναι στην transfer list με τον ίδιο πάντως να εκφράζει εννοείται επιθυμία παραμονής. Κάτι που έκανε και ο Φράνσον μια επιλογή διοίκησης κάκιστη και με τον ίδιο να δηλώνει πως έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει.

...

Στα χαφ βέβαια υπάρχει και η περίπτωση του Λε Ταλέκ ο οποίος αμείβεται πολλά (650.000) για να μη δίνει τίποτα με ευθύνη πάντως των αρνητικών πρωταγωνιστών του περσινού αγωνιστικού σχεδιασμού οι οποίοι και σωστά είτε απομακρύνθηκαν είτε έχασαν τη θέση ευθύνης στο αγωνιστικό. Όπως και να χει είναι και αυτός καιρό στη λίστα. Όπως και ο Τάνκοβιτς φυσικά και εννοείται αντίστοιχα και οι δύο αρκετά δύσκολες περιπτώσεις για να βρεθεί η λύση που θέλει, και το club, και εκείνοι...

Αφού περάσαμε μεσοεπιθετική γραμμή στους παίκτες τους... φευγάτους, όχι επειδή δεν τους θέλει η ΑΕΚ, αλλά επειδή οι ίδιοι θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους λόγω και προσωπικού προβλήματος. Όπως ο Νόρντιν Άμραμπατ ο οποίος έχει σοβαρό προσωπικό οικογενειακό ζήτημα και μοιάζει να μην αλλάζει η απόφασή του. Ενώ και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ανήκει στην κατηγορία εκείνων που το club έχει ενημερώσει ότι δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα