Άρης: Κοιτάζει παίκτες και από την Μπαρτσελόνα Β’

Άρης: Κοιτάζει παίκτες και από την Μπαρτσελόνα Β’

Άρης: Κοιτάζει παίκτες και από την Μπαρτσελόνα Β’

bet365

Καθώς εξελίσσονται οι επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την επίτευξη μιας ευρύτερης συνεργασίας, ο Άρης έχει το βλέμμα του και σε περιπτώσεις νεαρών παικτών από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Είναι δεδομένο ότι η παρουσία των ανθρώπων του Άρη στη Μαδρίτη έχει βασικό στόχο τις επαφές με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης με σκοπό την έναρξη μιας ευρύτερης συνεργασίας η οποία δεν θα περιλαμβάνει μόνο την ενίσχυση των «κίτρινων» με παίκτες αλλά και τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης τον προσεχή Νοέμβριο. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς έχουν κατά νου και μια συνεργασία με την Μπαρτσελόνα προκειμένου να αντλήσουν παίκτες και προς αυτήν την κατεύθυνση υπό σκέψη βρίσκονται δύο νεαροί κεντρικοί αμυντικοί. Πρόκειται για τους Σάντι Ράμος, Μίκα Μαρμόλ οι οποίοι έχουν «τσεκαριστεί» από το τμήμα scouting του Άρη.

Οι 20χρονοι στόπερ προέρχονται από γεμάτη χρονιά με τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και είναι στο μυαλό των ανθρώπων του Άρη με το σκεπτικό να διαδραματίσουν υποστηρικτικό ρόλο στο κέντρο της άμυνας. Ο Αργεντίνος Σάντι Ράμος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ ο Ισπανός Μίκα Μαρμόλ φέτος αγωνίστηκε σε 36 αγώνες.

Η περίπτωση του Μάξι Λοβέρα

Στην πραγματικότητα αυτή δεν είναι άγνωστη καθώς τον περασμένο Γενάρη ο Άρης είχε τη δυνατότητα απόκτησης του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού αλλά την τελευταία στιγμή έκανε πίσω και αποφάσισε να μην τον αποκτήσει. Μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Ομόνοια, ο Μάξι Λοβέρα επιστρέφει στην Ελλάδα καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2024. Παίκτης ο οποίος είχε απασχολήσει τον περασμένο Γενάρη, λογικά είναι στο μυαλό των ανθρώπων του Άρη και τώρα, δίχως αυτό να σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» θα προχωρήσουν στην απόκτησή του. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα των επαφών που έχουν οι Θεσσαλονικείς στην Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα