Super League 1: Η ημέρα που ξεκαθάρισαν πολλά

Newsroom
Super League 1: Η ημέρα που ξεκαθάρισαν πολλά

bet365

Η απόφαση για τον Παναιτωλικό και η σύγκληση του Δ.Σ. της κατηγορίας για την επικύρωση της βαθμολογίας των play outs έβαλε τη σεζόν στην... τελική της ευθεία. Στα μπαράζ η Λαμία, υποβιβάζεται ο Απόλλων Σμύρνης.

Εξελίξεις είχαμε σήμερα (2/6) στα τεκταινόμενα της Super League 1, όπου αποσαφηνίστηκαν αρκετές εκκρεμότητες που υπήρχαν και φαίνεται πως μπήκαμε στην τελική ευθεία της σεζόν. Ας δούμε λοιπόν συνοπτικά τι συνέβη, σε ένα «γαϊτανάκι» που ήταν άμεσα εμπλεκόμενες τέσσερις ομάδες (Απόλλων Σμύρνης, Βέροια, Λαμία, Παναιτωλικός).

-Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ να απαλλάξει τον Παναιτωλικό από την εισήγηση για υποβιβασμό του και να τον τιμωρήσει με πρόστιμο 300.000 ευρώ σημαίνει πως τα «καναρίνια» θα είναι και την επόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, η Λαμία παραμένει 13η και ο Απόλλων Σμύρνης υποβιβάζεται ως ουραγός. Το club θα εξετάσει το σκεπτικό και ανάλογα θα καταθέσει έφεση για το πρόστιμο, ενώ αντίστοιχο δικαίωμα διατηρεί και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

-Πριν δημοσιοποιηθούν τα παραπάνω η Super League είχε κάνει γνωστό πως τη Δευτέρα (6/6) συγκάλεσε Δ.Σ. για την επικύρωση της βαθμολογίας των play outs. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί και χωρίς την εξέλιξη στην υπόθεση των «κυανοκίτρινων» αφού ο Απόλλων Σμύρνης είχε «χάσει» και την έφεση στην ένστασή του κατά του κύρους της αναμέτρησής του με τον Αστέρα Τρίπολη οπότε και είχε εκλείψει ένας σοβαρός λόγος εκκρεμοδικίας. Πλέον όλα δείχνουν πως τη Δευτέρα θα επισημοποιηθούν οι θέσεις 7-14 για τη σεζόν 2021/22, οπότε και θα έχουμε άμεσα το διπλό μπαράζ της 13ης Λαμίας με τη Βέροια, που ηττήθηκε σε εκείνο των πρωταθλητών της Super League 2. Κατά πάσα πιθανότητα και με τα υπάρχοντα δεδομένα το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 10 ή 11 του μηνός και μία εβδομάδα μετά θα έχουμε τη ρεβάνς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα