Super League: Συγκάλεσε συμβούλιο για επικύρωση της βαθμολογίας

Newsroom
Super League: Συγκάλεσε συμβούλιο για επικύρωση της βαθμολογίας

bet365

Η διοργανώτρια αρχή προτίθεται να επισημοποιήσει τις θέσεις 7-14, άρα το πρώτο μπαράζ πάει για 12 ή 13 Ιουνίου.

Διοικητικό συμβούλιο με θέμα την επικύρωση της βαθμολογίας των play outs που εκκρεμεί συγκάλεσε η Super League για την ερχόμενη Δευτέρα (6/6), μετά και την απόρριψη της έφεσης του Απόλλωνα Σμύρνης για το κύρος της αναμέτρησής του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εφόσον προχωρήσει στην επισημοποίηση των θέσεων 7-14 και ανεξαρτήτως τι θα συμβεί στην υπόθεση του Παναιτωλικού (αν καταδικαστεί πρωτόδικα θα έχει εφέσεων και υπό προϋποθέσεις CAS), αυτόματα θα διεξαχθούν άμεσα τα μπαράζ της Λαμίας που θα τερματίσει οριστικά στη 13η θέση με τη Βέροια, με το πρώτο ματς να υπολογίζεται πως θα γίνει στις 12 ή 13 Ιουνίου.

Την ίδια στιγμή ο Απόλλων Σμύρνης θα υποβιβαστεί, ενώ η «βασίλισσα» έχει από καιρό προσφύγει στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ ώστε να επικυρωθεί η βαθμολογία.


Την τελευταία φορά που έγινε σύσκεψη για επικύρωση (19/5) οριακά δεν «πέρασε», αλλά τότε υπήρχε και η εκκρεμοδικία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ
Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα, 06/06/2022, στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Επικύρωση βαθμολογίας αγώνων playouts πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγ. περιόδου 2021-22.

2. Διάφορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα