Παναθηναϊκός: Απόσταση με Χουάνκαρ αλλά αισιοδοξία για συμφωνία

Παναθηναϊκός: Απόσταση με Χουάνκαρ αλλά αισιοδοξία για συμφωνία

Παναθηναϊκός: Απόσταση με Χουάνκαρ αλλά αισιοδοξία για συμφωνία

bet365

Οι επαφές ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Χουάνκαρ έχουν αναδείξει σημαντική διαφορά στο οικονομικό με τις δύο πλευρές να ψάχνουν την χρυσή τομή και να αισιοδοξούν για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει, όπως είναι λογικό, τον Χουάνκαρ στο έμψυχο δυναμικό του, καθώς ο Ισπανός μπακ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν. Οι επαφές, πάντως, ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν αναδείξει σημαντική διαφορά στο οικονομικό.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει συμβόλαιο 280.000 ευρώ ετησίως. Το ''τριφύλλι'' πρότεινε 330.000 ευρώ και 70.000 μπόνους. Η απάντηση του ατζέντη, Ρενέ Ράμος, έκανε λόγο για 500.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 550.000 ευρώ τον δεύτερο, δυσκολεύοντας αρκετά την πορεία της υπόθεσης. Πρέπει να υπενθυμίσουμε πως στις πρώτες επαφές στις αρχές του έτους ο Ράμος είχε ζητήσει 650.000 ευρώ ετησίως. Αυτή πάντως είναι η τακτική του και θα πρέπει να υπογραμμιστεί.

Από κει και πέρα, οι απαιτήσεις κρίνονται από την διοίκηση της ΠΑΕ ως παράλογες και μεταξύ άλλων θεωρούν πως μπορούν να χαλάσουν τις εσωτερικές ισορροπίες.

Πάντως, και επειδή μιλάμε για μία ανοιχτή διαπραγμάτευση τόση η πλευρά των ''πρασίνων'' όσο και εκείνη του παίκτη, θεωρούν πως με αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή και ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει νέα σύμβαση στον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα