«Ο Μισελέν δεν απασχολεί πλέον τη Μονπελιέ»

«Ο Μισελέν δεν απασχολεί πλέον τη Μονπελιέ»

Newsroom
«Ο Μισελέν δεν απασχολεί πλέον τη Μονπελιέ»

bet365

Δημοσίευμα ιστοσελίδας που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μονπελιέ υπογραμμίζει πως ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ παρότι ήταν στη λίστα δεν συγκεντρώνει πλέον το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας.

Δεν ήταν και λίγες οι αναφορές των Γάλλων το τελευταίο εξάμηνο στο όνομα του Κλεμάν Μισελέν. Σεντ Ετιέν, Μονπελιέ και Λανς έχουν συνδεθεί με τον Γάλλο δεξιό μπακ της ΑΕΚ, ο οποίος πρόσφατα μιλώντας με Γάλλους ρεπόρτερ είχε τονίσει πως σκεφτόταν την επιστροφή στην πατρίδα του.

Σύμφωνα πάντως με την ιστοσελίδα espritpaillade.com που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μονπελιέ, ο Μισελέν παρότι εξετάστηκε από τη γαλλική ομάδα, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα στις επιλογές.

«Ο Μισελέν ήταν μέσα στη λίστα με τους υποψήφιους δεξιούς μπακ. Φαίνεται όμως πως έχει βγει από αυτή τη λίστα. Το όνομά του συζητήθηκε εσωτερικά στην ομάδα, το προφίλ του εξετάστηκε φυσικά, αλλά ο παίκτης της ΑΕΚ δεν είναι πλέον μέσα στις προτεραιότητες της Μονπελιέ», ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Μπερτράν Κενέτ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα