Παναθηναϊκός: Τα... ρέστα της η Ιντεπεντιέντε για τον Μπλάνκο

Παναθηναϊκός: Τα... ρέστα της η Ιντεπεντιέντε για τον Μπλάνκο

Παναθηναϊκός: Τα... ρέστα της η Ιντεπεντιέντε για τον Μπλάνκο

bet365

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο που απασχολεί τον Παναθηναϊκό είναι... περιζήτητος και ένας από τους αντιπάλους του ''τριφυλλιού'' είναι και η Ιντεπεντιέντε που θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός παλεύει την δύσκολη περίπτωση του Ντομίνγκο Μπλάνκο για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, με τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή να αναφέρουν πως ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό. Αυτό, πάντως, δεν απαγορεύει από τους ιθύνοντες της Ιντεπεντιέντε να ελπίζουν πως θα τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Ο γενικός γραμματέας της ομάδας, Γιόγιο Μαλντονάντο, δήλωσε επί του θέματος: «Εάν η Μπόκα καταθέσει μια προσφορά στον Ντομίνγκο Μπλάνκο, τότε η Ιντεπεντιέντε θα κάνει μεγαλύτερη. Θα παραμείνει στην ομάδα!».

Όπως αναφέραμε και χθες, η Μπόκα, η Ρίβερ και ομάδες από το MLS ερίζουν για την απόκτηση του διεθνούς χαφ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα