Παναθηναϊκός: Στη μπουτίκ για τον κόσμο το Κύπελλο!

Παναθηναϊκός: Στη μπουτίκ για τον κόσμο το Κύπελλο!

Newsroom
Παναθηναϊκός: Στη μπουτίκ για τον κόσμο το Κύπελλο!

bet365

Το Κύπελλο Ελλάδας, το πρώτο για τον Παναθηναϊκό έπειτα από 8 χρόνια, θα περιμένει τον κόσμο της ομάδας στη μπουτίκ της Λεωφόρου, την Παρασκευή!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνει την ευκαιρία στους οπαδούς να δουν και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο που πανηγύρισαν φέτος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του.

Την Παρασκευή, από το πρωί, μέχρι και το βράδυ, ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα μαζί με τις αγορές του από το κατάστημα του συλλόγου στο «Απόστολος Νικολαΐδης», να φωτογραφηθεί με την κούπα.

Αναλυτικά:

Αυτή την Παρασκευή, 3 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ελάτε στη μπουτίκ του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου. Μαζί με τις αγορές σας θα έχετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε με το Κύπελλο που κατέκτησε το Τριφύλλι! #Panathinaikos

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα