Άρης: Η Ραπίντ Βουκουρεστίου θέλει τον Κριστιάν Γκάνεα

Άρης: Η Ραπίντ Βουκουρεστίου θέλει τον Κριστιάν Γκάνεα

Newsroom
Άρης: Η Ραπίντ Βουκουρεστίου θέλει τον Κριστιάν Γκάνεα

bet365

Ο Κριστιάν Γκάνεα είναι στο στόχαστρο της Ραπίντ Βουκουρεστίου καθώς σύμφωνα με τον ρουμανικό Τύπο είναι η «βόμβα» που θέλει να πυροδοτήσει ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Ο Άρης βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις με τον Κριστιάν Γκάνεα καθώς του πρότεινε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας δίχως μέχρι στιγμής να έχει επιτευχθεί συμφωνία. Φαίνεται όμως ότι έχει ως βασικό αντίπαλο τη Ραπίντ Βουκουρεστίου καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα «prosport.ro», ο διεθνής αμυντικός έχει πρόταση από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Για την ακρίβεια αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης της Ραπίντ, Νταν Σούτσου… «θέλει να ρίξει την πρώτη βόμβα στην αγορά με τον Κριστιάν Γκάνεα. Το συμβόλαιο του αριστερού μπακ λήγει στα τέλη Ιουνίου, αλλά δεν του λείπουν οι προσφορές καθώς τον θέλουν αρκετές ομάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα