Μαντσίνι: «Δεν έχω καμία πρόταση και είμαι χαρούμενος στον Άρη»

Newsroom
Μαντσίνι: «Δεν έχω καμία πρόταση και είμαι χαρούμενος στον Άρη»

bet365

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έκανε απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμένει στον Άρη υποστηρίζοντας ότι απέρριψε πρόταση από τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Ο Αργεντίνος επιθετικός του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Libero 107.4» και αναφέρθηκε στην εξέλιξη της φετινής χρονιάς για τον ίδιο και την ομάδα του, στο παιχνίδι-σταθμός της αγωνιστικής περιόδου αλλά και στο μέλλον του στην ομάδα όπου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του.

Για τη φετινή χρονιά και αν θεωρεί ότι είναι η καλύτερη στην καριέρα του: «Ένιωσα πολύ καλά όλη τη χρονιά. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να τα πηγαίνει ακόμα καλύτερα. Περισσότερα γκολ για παράδειγμα... Σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ ικανοποιημένος διότι ως ομάδα πετύχαμε τον στόχο μας. Επίσης, είμαι ήρεμος και κοιμάμαι ήσυχος γιατί έδωσα τα πάντα ώστε να βοηθήσω την ομάδα».

Για τα ρεκόρ της ομάδας φέτος και την έξοδο στην Ευρώπη για τέταρτη διαδοχική χρονιά: «Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να κάνει ρεκόρ. Πάντα μέσα στο γήπεδο τα δίνουμε όλα. Είναι μία μεγάλη ομάδα, που πρέπει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Προσπαθούμε κάθε χρονιά να βοηθήσουμε την #ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι πρόκληση να βοηθάω κάθε χρόνο όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου».

Για τον αποκλεισμό από τη Λαμία: «Σίγουρα η ομάδα είναι πολύ καλύτερη. Αλλά σίγουρο αυτό που φαίνεται στο γήπεδο είναι και αυτό που θέλει κάθε ομάδα. Μπήκαμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Εκείνη την περίοδο δεν περνούσαμε τις καλύτερες στιγμές μας ως ομάδα. Αυτό είναι κάτι που με πόνεσε πολύ. Ήταν μεγάλο πλήγμα αλλά το φέρω συνέχεια στο μυαλό μου».

Για τον Χερμάν Μπούργος και τη συνεργασία μαζί του: «Ήταν δύσκολο να το πιστέψουμε ότι θα έρθει. Ξέραμε ποιός είναι και μας φάνηκε απίστευτο. Από τη στιγμή που ήρθε, ήταν ένας από εμάς. Όλοι προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε και εκείνος με την εμπειρία του προσπάθησε να να κάνει να δούμε τα πράγματα με διαφορετική ματιά. Θεωρώ ότι όλη αυτή η πορεία στο φινάλε της σεζόν, έχει τη σφραγίδα του και ήταν σημαντική η προσφορά του. Μας βοήθησε να πιστέψουμε στα πόδια μας».

Για την επική ανατροπή με την ΑΕΚ: «Ήταν μία μοναδική εμπειρία. Δεν έχω ζήσει ξανά κάτι τέτοιο, τέτοια ανατροπή... Ήταν κάτι πολύ όμορφο, λόγω του ότι παιζόταν ο τελευταίος στόχος της ομάδας. Το γκολ του Πάλμα, μας βοήθησε να το πιστέψουμε. Έπρεπε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε, για τους εαυτούς μας και την ομάδα. Όλοι γνωρίζαμε ότι έπρεπε να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας αλλά και το τελευταίο για αρκετούς παίκτες της ομάδας, αφού δεν ξέραμε τί θα γίνει με τις ανανεώσεις».

Για τους πανηγυρισμού του μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Άρχισα να ουρλιάζω σαν τρελός. Βγήκε από μέσα μου. Ήταν σαν... ξεμπούκωμα».

Για το μέλλον του: «Είμαι χαρούμενος στην ομάδα. Στο ποδόσφαιρο όμως, κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει το μέλλον του. Αγαπάω τον κόσμο του Αρη. Υπάρχουν πολλές φήμες. Όσον αφορά τη Νιούελς, υπήρξε επαφή αλλά ξεκαθάρισα ότι σε αυτή τη φάση είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψω στην Αργεντινή. Υπάρχει η οικογένειά μου πλέον, αλλά δεν έχω και κάποιο κίνητρο να επιστρέψω στην πατρίδα μου σε αυτή τη φάση».

Για την κατάκτηση ενός Κυπέλλου: «Το θέλω πολύ... Θέλω εναν τίτλο με τον Αρη. Όσο για τις φήμες μεταγραφής; Είμαι ποδοσφαιριστής του Άρη και δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα