Παναθηναϊκός: Η ΠΑΕ θα καλύψει εξ' ολοκλήρου το συμβόλαιο του Κόβαρ

Παναθηναϊκός: Η ΠΑΕ θα καλύψει εξ' ολοκλήρου το συμβόλαιο του Κόβαρ

Παναθηναϊκός: Η ΠΑΕ θα καλύψει εξ' ολοκλήρου το συμβόλαιο του Κόβαρ

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε το... μπαμ με τον Γίρι Κοβάρ και η σπουδαία αυτή μεταγραφή προέκυψε μετά από συννενόηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Τάκη Μαλακατέ για να καλύψει η ΠΑΕ ένα μεγάλο συμβόλαιο της ομάδας.

Ο Γίρι Κόβαρ προβάρει την πράσινη φανέλα, ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ προχώρησε σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφή και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το συμβόλαιο του Ιταλού ακραίου θα το καλύψει εξ᾽ολοκλήρου η ''πράσινη'' ΠΑΕ.

Πριν λίγο διάστημα ο μεγαλομέτοχος του ''τριφυλλιού'', Γιάννης Αλαφούζος και ο πρόεδρος του ομίλου, Τάκης Μαλακατέ, συμφώνησαν ώστε η ΠΑΕ να κάνει ''δώρο'' επί της ουσίας έναν αθλητή από το πάνω ράφι.

Η τεχνική ηγεσία κατέληξε στον Κόβαρ και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές υλοποιήθηκε με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα ποσό που αγγίζει τις 150.000 ευρώ!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα