Kicker: «Δεν θα έχει χρόνο στη Χόφενχαϊμ ο Γκατσίνοβιτς, λογική η παραμονή του στον Παναθηναϊκό»

Newsroom
Kicker: «Δεν θα έχει χρόνο στη Χόφενχαϊμ ο Γκατσίνοβιτς, λογική η παραμονή του στον Παναθηναϊκό»

bet365

Γερμανικό περιοδικό αναλύει τα δεδομένα για την επιστροφή του Γκατσίνοβιτς στην Χόφενχαϊμ και αναφέρει πως θα είχε περισσότερη λογική να πετύχει την παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

Το δημοφιλές Kicker αναφέρεται στην περίπτωση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που παραχωρήθηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό και φυσικά βοήθησε τους «πράσινους» να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας.

Το «τριφύλλι» ασφαλώς και θα ήθελε να πετύχει ένα ικανοποιητικό και συμφέρον deal από τη στιγμή που ο παίκτης έδειξε πως με την ποιότητά του μπορεί να συνεισφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό, με το Kicker να τονίζει μεταξύ άλλων:

«Η απόφαση ανήκει στο νέο προπονητή, Αντρέ Μπράιτενραϊτερ, αλλά οι προοπτικές για τον Γκατσίνοβιτς στην Χόφενχαϊμ δεν δείχνουν ιδιαίτερα ρόδινες. Με τις προσθήκες των Γκρίσα Πρέμελ από την Ουνιόν Βερολίνου και Φιν Όλε Μπέκερ από την Ζανκτ Πάουλι, έχουν ήδη αποκτήσει δύο μεσοεπιθετικούς ως ελεύθερους για τη νέα σεζόν. Μάλιστα με τους συγκεκριμένους η Χόφενχαϊμ κερδίζει σωματικά προσόντα, κομμάτι που δεν είναι και το καλύτερο του Γκατσίνοβιτς.

Ο Γκατσίνοβιτς θέλει τακτικές συμμετοχές, για να διατηρήσει τις ελπίδες του να είναι στην αποστολή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Άρα η παραμονή του στον Παναθηναϊκό για μεγαλύτερο διάστημα έχει λογική. Θα χρειαζόταν να δώσει ένα ποσό μεταξύ 2-3 εκατ. ευρώ για την αγορά του, αλλά επίσης και ένας νέος δανεισμός με οψιόν αγοράς είναι πιθανός. Ή και να προκύψει κάποια τρίτη ομάδα για τον παίκτη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα